2777
2789
عنوان

چرا برای طلای پارالمپیک کسی شادی نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2875 بازدید | 78 پست
واقعا هزارتا درس و عبرت داره دیدن مسابقاتشون.نشون میده هیچ محدودیتی سر راه انسان وجود نداره. هرکاری ...

ما هم تمام مسابقات پارالمپیک رو دنبال میکنیم فقط هم مسابقات ایران تیست کل دنیا رو میبینیم لذت میبریم که معلولیت براشون محدودیت نیاورده حالا برای هر کشوری که میخوان باشن 

دیشب یک پرتاب نیزه بود همشون کوچولو بودن بعد نمیدونم مال کدوم کشور بود همچین با تمام قدرت نیزه رو پرتاب کرد که خودش هم پرتاب شد همراه نیزه 

اون لحظه خیلی احساس حقارت کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانه ...

هر ورزشکاری که مدال المپیک آورد کلی تقاضا داشت صدها تاپیک براشون زده شد من خودم نمیخوام تلاش اونها رو زیر سوال ببرم اصلا به تمام تقاضاهای منطقی و غیرمنطقی شون هم باید برآورده بشه 

اما این ورزشکاران پارالمپیک آنقدر مظلوم هستن که انگار حتی روشون نمیشه تقاضایی داشته باشن 

منم با نظرت موافقمچند روز پیش یه ورزشکاری هم کور بود هم مشکل شنوایی داشت ولی واسه سر بلندی کشورمون ت ...

پارالمپیک شبیه فیلمای انگیزشیه

ولی تو واقعیت

مسابقات شنارو دیدی یه نفر حتی دست و پا هم نداشت ولی اول شد

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ما هم تمام مسابقات پارالمپیک رو دنبال میکنیم فقط هم مسابقات ایران تیست کل دنیا رو میبینیم لذت میبریم ...

آره دقیقا. منم خیلی صحنه هاشو دیدم تو اینستاگرام. چون فرصت نمی‌کنم دنبال کنم. ازشون خیلی چیزا رو یاد گرفتم. اونا با هر اون چی که هستن و دارن خوشحالن و ازش به بهترین نحو ممکن استفاده میکنن. ولی ما فقط عادت کردیم به غر زدن و بهانه تراشی و ناشکری

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
من که واقعا به ورزشکاران قهرمان سرزمینم ایران افتخار میکنم خیلی با غیرت هستند 😍 و جای سیامند رحمان ...

سیماند رحمان که خوب هنوز  کسی نتونسته رکوردش رو بزنه و از اونطرف بسیار با اخلاق بود روحش شاد 

امروز هم علی اکبر غریب شاهی به جز مدال طلا رکورد المپیک وزن خودش رو تو دنیا زد 

ما که شبکه از صبح تا شب المپیک و پارالمپیکه

تمااام سرودها و اهنگاش حفظ کردم

به پسرم گفتم بعد پارالمپیک این شبکه را حذف میکنم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
هر ورزشکاری که مدال المپیک آورد کلی تقاضا داشت صدها تاپیک براشون زده شد من خودم نمیخوام تلاش اونها ر ...

نه اما تلوزیون خدایی کم کاری نمیکنه شبکه ۳ صبح ساعت ۹ یکی شون آورده بود چند روز پیش هم یکی دیگه شون بودن 

سیماند رحمان که خوب هنوز کسی نتونسته رکوردش رو بزنه و از اونطرف بسیار با اخلاق بود روحش شاد امروز ه ...

دیدید اکثرشون هم از مناطق و شهرهای دور. از پایتختن؟؟

مثلا دیشب پرتاب نیزه بیت سیاح از خوزستان یا قبلش پرتاب نیزه روی ویلچر از یه شهر کوچک لر بودن

من فقط به این فکر میکنم چقدر خانواده یا یه نفر اینا را حمایت کرده بدون هیچ امکاناتی ببرشون باشگاه و تمرین خیلییی سخته یه معلول رفت و امدش و چقدر هزینه داره

واقعا بارکلا به خانواده و مادراشون

این همه معلول میبینیم نشستن توی خونه یکی اب و غذا بزاره جلوشون

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ما که شبکه از صبح تا شب المپیک و پارالمپیکهتمااام سرودها و اهنگاش حفظ کردمبه پسرم گفتم بعد پارالمپیک ...

ما هم همینطور همش رو پارالمپیکه 

حالا وقت المپیک فقط مسابقات ایران رو معمولا دنبال میکردیم اما تو پارالمپیک مسابقات کل دنیا رو دنبال میکنیم 

واقعا صحنه های خاصی میشه دید بعضی صحنه ها اشک آدم رو درمیاره 

اوایل مسابقات بود یک ورزشکار اول میشه بعد ایشون دست نداشتن از شونه کلا دست نداشتن نمیتونست دستاشو بیاره بالا در برابر شادی مردم که تشویقش میکردن خونه مادرم بودم زن داداشم قشنگ گریه کرد اصلا هم ایرانی نبود اما برای هر کشوری رو میبینم برام خاصه