2777
2789
عنوان

اسم برای دخترم خانمالطفا بیایدهمه

269 بازدید | 38 پست

اینجاخوندم بعضی خانماتو نی نی سایت ، با اپلیکیشن علم الاسما اسم انتخاب میکنن که خوش یمن باشه

حالا وسواس شدیدگرفتم  چون اسمایی که من خوشم میاد تواین برنامه میزنه کم درآمد یا حادثه ساز.

واقعانمیدونم چی انتخاب کنم!! اصلا آدم خرافاتی نبودم به هیچ وجه. امااین اپلیکیشن واقعامنووسواس کرد

شمابااین برنامه انتخاب کردید چیزی؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیکاریا

دقیقا گفتییییی. وسواس گرفتم خواهر. کاش این برنامه رو کسی بهم نگفته بود.توهمین نی نی سایت خوندم بادگرفتم😓

همیشه توی دوران بارداری کلی اسم به ذهن آدم میرسه که اکثرشون بعد از چند روز از چشم آدم میافته 

اون اسمی که انتخاب میکنی و تا لحظه ی آخر به دلت میشینه و با بیانش لبخند میزنی همون اسم بچته 

اصلا سراغ این خرافات هم نرو و به قلبت اعتماد کن فقط 

یکی به من پیشنهاد داد این کارو بکنمهمینجوری نمیتونم اسم انتخاب کنم میترسم برم تو این برنامه کارم هز ...

ازمن میشنوی اصلاوابدا نرو. یه وسواس کوفتی میاره ک‌دیگه نمیتونی بدون این برنامه اسم انتخاب کنی.هوف

دقیقا گفتییییی. وسواس گرفتم خواهر. کاش این برنامه رو کسی بهم نگفته بود.توهمین نی نی سایت خوندم بادگر ...

اتفاقا مامانمم ی برنامه داره هرروزی چکاری بکنی نکنی دیونم کرده حتی الانم که ازدواج کردم تا چند ماه پیش که با خواهرم مشورت کردم گفت من اصلا اعتقاد ندارم من سعی کزدم ولش کنم دیونم کرده بود

یکی به من پیشنهاد داد این کارو بکنمهمینجوری نمیتونم اسم انتخاب کنم میترسم برم تو این برنامه کارم هز ...

چی انتخاب کردی شما؟

چی انتخاب کردی شما

ازمن میشنوی اصلاوابدا نرو. یه وسواس کوفتی میاره ک‌دیگه نمیتونی بدون این برنامه اسم انتخاب کنی.هوف

یعنی واقعی نیست؟

اگه یه درصد تو آینده بچه تأثیر داشت چی😢

با حروف ابجد و اسم پدر و مادره درست میگم؟

اتفاقا مامانمم ی برنامه داره هرروزی چکاری بکنی نکنی دیونم کرده حتی الانم که ازدواج کردم تا چند ماه پ ...

دوتااسم رو ک دوس دارم،حادثه ساز دراومد همون دوتاهم از چشمم افتاد.خیلی مسخرس انقد خرافاتی شدم. اخه برا خوشبختای فامیل زدم دیدم چقددرسته.براهمین وسواس گرفتم

یعنی واقعی نیست؟اگه یه درصد تو آینده بچه تأثیر داشت چی😢با حروف ابجد و اسم پدر و مادره درست میگم؟

برای خوشبختای فامیل زدم دیدم درسته. براهمین وسواس گرفتم😓