2777
2789
عنوان

خبر بارداریمو به خواهرم دادم اما کاری کرد که پشیمونم از گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 77 پست
خب همین تجربه بد رو داره که به شما گفته چرا بچه آوردی.دوست نداشته این اشتباه رو شمام تکرار کنی.الان ...

یعنی بیام سرتو ماچ کنم اینقدر خوبی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شوهرم عالیه گفتم کلا زندگی من داستان داره یعنی من خدایی خدا بهم شانس داده که همچین مردی نصیبم شده ...

مطمئن باش حسودی نکرده شاید همون به خاطر خیانتا و زندگی بدش بوده که عصبی و بی حوصله شده

خداروشکر زندگیت خوبه قدم نو رسیده ام مبارک

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

خب همین تجربه بد رو داره که به شما گفته چرا بچه آوردی.دوست نداشته این اشتباه رو شمام تکرار کنی.الان ...

آره راست میگی کلا ارامشمو گرفت اما کسی بچه میاره باید فکر همه جاشو کنه من باز شش سال صبر کردم اوضاعمون خدارو شکر خوبه بچه بعدی رو باردار شدم 

عزیزم مبارکت باشه فک کن ما خانوادت.شاید از چیزی ناراحت بوده سرت خالی کرده یا هر چی.ولش کن با همسرت جشن بگیرین حال کنین.بشین برا دخترت بگو قراره نی نی بیاری براش با هم شادی کنین

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
کارش اصلاااا خوب نبوده من خودمم باردارم خیلی حساس شدم برای همین حس و حالتو متوجه میشم ولی ظاهرا حال ...

آره بخدا من سر دخترم انقد شاد بودم اصلا گریه و اینا نمی‌دونستم چیه همین خواهرم اون موقع اصلا کمک برای بچه ام نیومد تنهایی بچمو از نوزادی بزرگ کردم مادر ندارم براهمین تنها بودم بدون هیچ کس

عزیرم آروم باش ولی بجاش دیگ آدمت رو شناختی الان واقعا بد زمونه ای شده آدم یه حرکتایی از شخصی ک اصلا ...

مرسییی عزیزم دیگه نمی‌خوام بهش فکر کنم تماساشم کم جواب میدم

مطمئن باش حسودی نکرده شاید همون به خاطر خیانتا و زندگی بدش بوده که عصبی و بی حوصله شدهخداروشکر زندگی ...

نه کلا فقط رو من اینطوریه اصلا هم دلیلشو نفهمیدم مثلاً من از شوهرم شش سال بزرگترم بعد هر کی شوهرمو میدید می‌گفت انگار ازش کوچیکتره چند سال کوچکترها بعد می‌گفت دوسال من می‌گفتم خب چرا دروغ میگی بهشون میگه خوب چه فرقی داره بعد دیگه هیچی نمیگه

عزیزم مبارکت باشه فک کن ما خانوادت.شاید از چیزی ناراحت بوده سرت خالی کرده یا هر چی.ولش کن با همسرت ج ...

قربونت عزیزم دلم بخدا گرفته بود خوب شد اینجا گفتم همین که در و دل کردم حالم بهتر شد بخدا غمباد کرده بودم از ناراحتی 

پ حسوده ول شکن

خدا داند ...کلا آدمیه که فک می‌کنه بچه باید پسر باشه الان چون مطمینه بچه ام دختره که تو صفحه های قبل توضیح دادم براهمین میگه برای دختر بیاری چون تو حرفاش اشاره کرد که یه دختر داشتی دیگه بچه آوردند چی بود انگار پسر براش چکار کرده که سه سالشه هنوز حرف نمیزنه هر چی بقیه رو مسخره می‌کنه از هر جهتی سرش میاد

دختر داشتن نعمته من از خدامه باز دختردار شمخواهرا هیچ وقت حسود نمیشن ببین دلیل رفتارش چیهمادر من همی ...

کاری به خواهر اسی ندارم که احتمالا بخاطر خیانت همسرش روحیه اش نابود شده 

خواهر حسود ندیدی پس ولی من دیدم کاری کرد تمام منابع مالی و احساسی خانواده از خواهرش گرفته بشه تا خودش راحتتر باش 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
خدا داند ...کلا آدمیه که فک می‌کنه بچه باید پسر باشه الان چون مطمینه بچه ام دختره که تو صفحه های قبل ...

پسرای الان همون کارایی رو میکنن که دخترا هم میتونن انجام بدن ایشونم احتمالا روحیه اش نابود شد با این روحیه مادر شوهر خوبی هم نیست که عروساش بتونن همدمش باشن ظرفیت روحی نسل بعدی هم بعیده به اندازه ای باشه هر چیزیو تحمل کنن دنبال زندگی نرمالن

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋