2777
2789
عنوان

خبر بارداریمو به خواهرم دادم اما کاری کرد که پشیمونم از گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 77 پست
من باردارم بخدا انقد حالم بده فقط گریه میکنم از خواهرم انتظارش و نداشتم شاید باورتون نشه هنوز دارم گ ...

گریه بی خیال

ففط بگو مشکلت با شوهرت چیه نمیخای ب اون بگی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چرا حس میکنم قضاوت نه ولی حس میکنم حسودی کرده بچه خوبه شیرینی زندگیه مبارکت باشه گلی خانوم

می‌دونی هر اتفاقی میوفته فقط میگه باز بخوای دختر بیاری چرا باردار بشی تو ادامه دلیلشو گفتم

خب چرا اینو گفت خاهرتزندگیت مشکل داره؟ شوهرت بده؟ وصع مالیت بده؟ ی مشکلی هست دیگه دلسوزیت کرده

نه اتفاقا شوهرم اصلا خسیس نیس حتی از منم کوچیکتره و بهترین چیزا رو برام مسخره حالا زندگیم خودش جریان داره که شاید یه زمانی داستان زندگیمو گفتم اینجا برعکس شوهر خودش خیانت کاره و همیشه میناله

شاید از سر نگرانی گفته چرا باز بچه آوردی.شاید نگران اوضاع زندگی و اقتصادیتون

اگه نگران بود خودش چرا سه تا آورد که بی پول میشه زنگ میزنه برای شوهرم که بهشون پول قرض بده

دختر داشتن نعمته من از خدامه باز دختردار شم

خواهرا هیچ وقت حسود نمیشن ببین دلیل رفتارش چیه

مادر من همیشه دعا میکرد خاله ام دختر دار نشه سر بارداریای خالمم همیشه استرس داشت دلیلشم این بود خانواده شوهرش آدمای کثیفی بودن میترسید بلایی سر بچه های خالم بیارن. دعاش به حدی گیرا بود که ۳ تا بچه های خالم پسر شدن

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

من گفتم قضاوت نمیکنم فکر میکنم با این صحبت یه همچین چیزی باشه وگرنه کدوم خواهری اینطوری میگه وقتی می ...

اصلا تبریک نگفت هنوزم نگفته فقط گفت باز این آخرین باز نیاریا من گفتم بچه مال منه قراره ما خرجشو بدیم تو چرا حرصشو میخوری

تورو خدا چیزی بگین دلم آروم شه فقط اشک میریزم دست خودم نیست دخترم هی دستمال کاغذی برام میاره میگه ما ...

نگرانته .چون خودش با سه تا بچه سختی میکشه نمیخاد تو هم اون مشکلاتو داشته باشی