2777
2789
عنوان

خبر بارداریمو به خواهرم دادم اما کاری کرد که پشیمونم از گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 77 پست
خواهر کوچکتر منم امروز خیلی توهین کرد به مادرم خیلی حالم ازش بهم خوردبد دهنه بی ادبه تبریک میگم گلم ...

مرسییی عزیزم بخدا انقد خوشحال بودم که اصلا انگار کور شد ذوقم ایکاش هیچوقت بهش نمیگفتم

دختر داشتن نعمته من از خدامه باز دختردار شمخواهرا هیچ وقت حسود نمیشن ببین دلیل رفتارش چیهمادر من همی ...

افرین ب شما

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم همش به خواهرم حرف میزنم میگم یه موقع باز حامله نشی اخه یه پسر ۶ ساله دارهدقیقا اگ بیاد بگه ب ...

اگه خودت بچه نداری باز چیزی نه اینکه خودش سه تا داره بعدم بچه دار شدن یه چیز بین زن و مرد به خواهر من چه که بگه بیارم یانه 

اگه خودت بچه نداری باز چیزی نه اینکه خودش سه تا داره بعدم بچه دار شدن یه چیز بین زن و مرد به خواهر م ...

اتفاقا کسایی ک بچه زیلد دارن از بچه بیزارترن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

گریه نکن منم ب مادرم گفتم با اینکه بوه اولمم بود فقط گفت اعععع... نه شوقی نه ذوقی ذوق منم کور کرد..چ ...

آره دیگه نمی‌خوام برام مهم باشه من دیوونه بودم که هر سری خبر بارداریمو میداد من بیشتر برای ذوق میکردم 

اگه نگران بود خودش چرا سه تا آورد که بی پول میشه زنگ میزنه برای شوهرم که بهشون پول قرض بده

خب همین تجربه بد رو داره که به شما گفته چرا بچه آوردی.دوست نداشته این اشتباه رو شمام تکرار کنی.الان دیگه باید مراقب خودت و بچت باشی.این فکرا فقط آرامشت رو بهم میزنه

عزیزم رابطت با شوهرت خوبه مشکل مالی نذاری ؟شاید سر دلسوزی گفته ؟بعدشم مبارک باشه قدم بچت ب خوشی بیری ...

آره اوضاع مالیمون خوبه بعد منو شوهرم بچه می‌خواستیم شش ماه تو اقدام بودم همش دعا میکردم باردار شدم اصلا دلیلش شوهرم نیست

نه اتفاقا شوهرم اصلا خسیس نیس حتی از منم کوچیکتره و بهترین چیزا رو برام مسخره حالا زندگیم خودش جریان ...

کارش اصلاااا خوب نبوده من خودمم باردارم خیلی حساس شدم برای همین حس و حالتو متوجه میشم 

ولی ظاهرا حال روحیش خوب نیست بخاطر خیانت همسرش بهش فکر نکن 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
دختر داشتن نعمته من از خدامه باز دختردار شمخواهرا هیچ وقت حسود نمیشن ببین دلیل رفتارش چیهمادر من همی ...

نه شوهرم عالیه گفتم کلا زندگی من داستان داره یعنی من خدایی خدا بهم شانس داده که همچین مردی نصیبم شده شوهرم خودش عاشق دختره میگه بچه دختر بیشتر بهتر اما نمی‌دونم چرا خواهرم اینطوری رفتار کرد 

من باردارم بخدا انقد حالم بده فقط گریه میکنم از خواهرم انتظارش و نداشتم شاید باورتون نشه هنوز دارم گ ...

عزیرم آروم باش ولی بجاش دیگ آدمت رو شناختی الان واقعا بد زمونه ای شده آدم یه حرکتایی از شخصی ک اصلا انتظارش رو نداره میبینه فدای سر خودتو اون جوجه..قدمش براتون مبارک و خوش یمن باشه گلم برای ما هم دعا کن😘

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
نگرانته .چون خودش با سه تا بچه سختی میکشه نمیخاد تو هم اون مشکلاتو داشته باشی

نه اصلا اتفاقا خوشحال سه تا بچه داره چون دوتا دختر داشت هزار راه و روش رفت فقط پسر دار بشه انگار یه معجزه الهی براش اتفاق افتاده بعد هر کیم پسر باردار بشه نظرش اینه که حتما دوا و دکتر کرده که بچه ش پسر شده والا آدم همینطوری پسر دار نمیشه کلا افکار سمی داره مثل آدمای قدیم