الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه نگران بود خودش چرا سه تا آورد که بی پول میشه زنگ میزنه برای شوهرم که بهشون پول قرض بده
خب همین تجربه بد رو داره که به شما گفته چرا بچه آوردی.دوست نداشته این اشتباه رو شمام تکرار کنی.الان دیگه باید مراقب خودت و بچت باشی.این فکرا فقط آرامشت رو بهم میزنه
دختر داشتن نعمته من از خدامه باز دختردار شمخواهرا هیچ وقت حسود نمیشن ببین دلیل رفتارش چیهمادر من همی ...
نه شوهرم عالیه گفتم کلا زندگی من داستان داره یعنی من خدایی خدا بهم شانس داده که همچین مردی نصیبم شده شوهرم خودش عاشق دختره میگه بچه دختر بیشتر بهتر اما نمیدونم چرا خواهرم اینطوری رفتار کرد
من باردارم بخدا انقد حالم بده فقط گریه میکنم از خواهرم انتظارش و نداشتم شاید باورتون نشه هنوز دارم گ ...
عزیرم آروم باش ولی بجاش دیگ آدمت رو شناختی الان واقعا بد زمونه ای شده آدم یه حرکتایی از شخصی ک اصلا انتظارش رو نداره میبینه فدای سر خودتو اون جوجه..قدمش براتون مبارک و خوش یمن باشه گلم برای ما هم دعا کن😘
💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
نگرانته .چون خودش با سه تا بچه سختی میکشه نمیخاد تو هم اون مشکلاتو داشته باشی
نه اصلا اتفاقا خوشحال سه تا بچه داره چون دوتا دختر داشت هزار راه و روش رفت فقط پسر دار بشه انگار یه معجزه الهی براش اتفاق افتاده بعد هر کیم پسر باردار بشه نظرش اینه که حتما دوا و دکتر کرده که بچه ش پسر شده والا آدم همینطوری پسر دار نمیشه کلا افکار سمی داره مثل آدمای قدیم