2777
2789
عنوان

طلسم جدایی

8184 بازدید | 72 پست

واقعا تو کل نی نی سایت کسی نیست که راهنماییم کنه  یک نفرو معرفی کنه من برم پیشش طلسممو باطل کنه و در بیاره؟

اگه میشناسین لطفا بهم معرفی کنید دعا میکنم براتون 

نگید قران بخون حرز بگیر جواب نمیده 

باید دربیاد طلسمه 

خستم کرده زندگیمو ریخته بهم نابود شدم خدا نگذره از کسی که اینکارو کرد تو جهنمم انگار

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
ایشالا سره خودشون بیاد

دلم نمیاد واقعا نفرینش کنم ولی درد خیلی بدیه زندگی منو که همه حسرتشو میخوردن رابطم با شوهرمو به جایی کشوندن هردفعه دادگاه میرفتم ده بار توی مسیر دادگاه از شدت گریه از حال میرفتم 

الان زندگیم داغونه شوهری ک عاشقم بود نمیخواد حتی منو ببینه 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمش چیع؟چجور فهمیدی طلسم شدین

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
علائمش چیع؟چجور فهمیدی طلسم شدین

من طلسم جدایی سردی دارم ی روزه زندگیم ریخت بهم من به شوخی جلوی شوهرم اسم طلاق میوردم دیوونه میشد از عصبانیت 

یهو دیدم برام ابلاغیه اومد ۸ ماه منو ول کرد رفت کسی ک ی دقیقه تنهام نمیزاشت جوابمو نمیداد به بقیه میگفت دلم میسوزه براش ولی نمیتونم ببینمش 

تو چشام نگاه نمیکنه اسممو صدا نمیکنه اصلا باهام حرف نمیزنه 

الانم ک اشتی کردیم فقط برای خواب میاد خونه 

انقد جلو چشش سیاه شدم اصلا حتی نگاه بهم نمیکنه میگه دست خودم نیست نمیتونم نگاهت کنم انقد دلسردش کردن به من وای دارم عذاب میکشم

عزیزم اگه واقعا احساس میکنی طلسم شدی باطلش کن. اهل کدوم شهری؟

من تهرانم اره طلسم جدایی دارم کسیو ندارم شما میشناسی کسیو؟

من طلسم جدایی سردی دارم ی روزه زندگیم ریخت بهم من به شوخی جلوی شوهرم اسم طلاق میوردم دیوونه میشد از ...

برو جا ی ادم کار بلد باطل کن تا کی عذاب بکشی اخه 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
چطوری فهمیدی طلسم شدی؟

توی یک شب زندگیم ریخت بهم طلاقو سردیو 

خیلی مفصله فقط اینجوری بگم انگار منو از وسط بهشت بدون دلیل انداختن جهنم

منو شوهرم عاشق هم بودیم من هنوز هستم 

بدون هم اب نمیخوردیم ی شبه شوهرم منو ول کرد رفت به همه میگفت نمیتونم نگاهش کنم نمیتونم صداشو بشنوم نمیخوام باشه 

چندین جا پیش سید روحانی ک چشم سوم داره بهم گفتن طلسم سردیو جداییه 

برو جا ی ادم کار بلد باطل کن تا کی عذاب بکشی اخه

اگه میشناختم هرکجا بود میرفتم هیچ کس معرفی نمیکنه شاید تو همین نی نی سایت خیلیا بشناسنا ولی معرفی نمیکنن

اگه میشناختم هرکجا بود میرفتم هیچ کس معرفی نمیکنه شاید تو همین نی نی سایت خیلیا بشناسنا ولی معرفی نم ...

ب هرکسی اعتماد نکن شاید بخان ققط پول بزنن ازت

اره میدونم😔

مامانی خاهریدخاله ای چیزی نمیشناسع معرفی کنه ؟