2777
2789
عنوان

بالاخره بعد ده سال سریال شهرزاد دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7714 بازدید | 73 پست

شهرزاد مشکل اخلاقیم زیاد داشت بنظرم

اینکه چرا یه بار محکم توروی قباد بهش نگفت دست از سرم بردار

چرا اینقد فصل اول راحت با جدایی از فرهاد کنار اومد و یه ماه نشده از قباد حامله شد

چرا بعد اینکه فصل سوم رفت توی عمارت دیگه از خانواده فرهاد حمایت نکرد

چرا وقتی شیرین رفت تیمارستان اونهمه راه کوبید بره بهش بگه من نفرینت نکردم که تو اینجایی تو اون شرایط گفتن اون حرفا چه فایده ایی داشت😐

و اینکه چرا به هررررر شرایطی راحت عادت میکرد؟؟!

💄👛I'm just a girl👄💅🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس فایده نداره😂حتما مثبت ۱۸ میخوان اجرا کنن

اره😂😂😂😂 میگن چون پر طرفدار بود تو ترکیه میخان از روش بسازن

حالا یه سریال کره ای هم بود میخان از رو انم بسازن

کلا میخان از رو سریالای موفق بسازن

شهرزاد یک بی نظیره،متاسفانه بازیگر فرهاد بد بود و نتونست به خوبی عشقو نشون بده،البته که تو فصل سه فه ...

اره واقعا مصطفی زمانی ب نظرم خیلی خوب بازی نکرد شایدم کارگردان اینجور میخواسته.نقش فرهاد باید میدادن شهاب حسینی

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
اره😂😂😂😂 میگن چون پر طرفدار بود تو ترکیه میخان از روش بسازنحالا یه سریال کره ای هم بود میخان از ر ...

میدونی از این دست سریالا کم نبوده چیزی ک خیلی تاثیر داشته بازی بازیگرای خوبمون بوده.شاید اگر کسای دیگ بازی میکردن انقد جذاب نبود

اره واقعا مصطفی زمانی ب نظرم خیلی خوب بازی نکرد شایدم کارگردان اینجور میخواسته.نقش فرهاد باید میدادن ...

بنظرم اگه بهرام رادان بازی میکردم خوب بود

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

شهرزاد مشکل اخلاقیم زیاد داشت بنظرماینکه چرا یه بار محکم توروی قباد بهش نگفت دست از سرم بردارچرا این ...

اره افرین...مثلا من توقع نداشتم ب اون زودی در ب روی قباد باز کنه شب...در صورتی ک اگ نمی‌خواستیش حتی ب رابطه هم نباید فکر میکردی.یا حتی حاضر نشد بخاطر بچه اش با قباد بمونه سری طلاق گرفت رفت با فرهاد.در صورتی ک الان تو این زمونه خیلی ها بخاطر بچه با شوهر کنار میان اون زمان که جای خود داره...کلا از قبادم بدش نمیومد 

میدونی از این دست سریالا کم نبوده چیزی ک خیلی تاثیر داشته بازی بازیگرای خوبمون بوده.شاید اگر کسای دی ...

اره خب من وقتی نتونم با بازی بازیگر ارتباط بگیرم اون سریالو ول میکنم چون نمیچسبه

ولی اگه ترکیه بسازه نمیاد دقیقا همون داستانو پیش ببره شهرزاد در زمان مصدق بود و تأثیرات اون دورانو نشون میداد ترکیه میاد یه دوره از تاریخ خودشو با یه داستان مشابه جلو میبره به نظر من 

ولی با بازیگرای خوبش کار کنه فکر نکنم بد دربیاد

اره خب من وقتی نتونم با بازی بازیگر ارتباط بگیرم اون سریالو ول میکنم چون نمیچسبهولی اگه ترکیه بسازه ...

اهان حالا من چون شناختی از بازیگرای ترکی ندارم نمیدونم حسم چجور باشه...چون تلویزیون اون طرفو نداریم خیلی بلد نیستم🙂

اره ولی هیچی فصل یکش نمیشه،کافه نادری🫠

اره مخصوصا عشق بازی قباد

ولی شهرزاد نامرد ی بار به قباد نگفت منم دوست دارم این همه که قباد ابراز کرد..ته تهش واسش قصه میخوند

اهان حالا من چون شناختی از بازیگرای ترکی ندارم نمیدونم حسم چجور باشه...چون تلویزیون اون طرفو نداریم ...

اگه شناختی نداری و ببینی هی با ورژن ایرانیش مقایسه میکنی میگی ععععع حیف قبااااد خودمون خیلی خوب بازی میکرد😅😂😂