2777
2789
عنوان

بالاخره بعد ده سال سریال شهرزاد دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7698 بازدید | 73 پست
اره مخصوصا عشق بازی قبادولی شهرزاد نامرد ی بار به قباد نگفت منم دوست دارم این همه که قباد ابراز کرد. ...

اخه دوسش نداشت فقط دلش براش میسوخت

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

شهرزاد رو با مختار نامه مقایسه میکنی پشمام

نه کی مقایسه کردم کلا میگم سریال های پر طرفدار که اکثرا دیدن رو ندیدم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شناختی نداری و ببینی هی با ورژن ایرانیش مقایسه میکنی میگی ععععع حیف قبااااد خودمون خیلی خوب بازی ...

خدایی باید از قباد خودمون استفاده کنن.واقعا شهاب حسینی قابلیت بازی تو فیلم خارجی هم داره

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
اره افرین...مثلا من توقع نداشتم ب اون زودی در ب روی قباد باز کنه شب...در صورتی ک اگ نمی‌خواستیش حتی ...

شهرزاد تا حدی کرم داشت هم قبادو داشته باشه هم فرهادو

فصل اول با شیرینم خیلی بدجنس بود بعد جلوی قباد وانمود میکرد عههههههه پشت سر شیرین حرف نزن پشت سر بزرگ اقا حرف نزنننننن دختره ی ظاهرنمای چندش😂😂😂😂

بعد خودش اون روز قباد شیرینو با حال مریض وقتی باباش بیمارستان بود ول کرد واسه خانم طلا خرید هیچی نمیگفت😌😌

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
نه کی مقایسه کردم کلا میگم سریال های پر طرفدار که اکثرا دیدن رو ندیدم

مختار انشاالله محرم سال دیگه😅

شهرزادم ک دمه دسته.

مختارم خداییش یکی دوبار ارزش دیدم داره

شهرزاد رو زمانی که سی دی بود میدیدم 94 

مدرسه میرفتیم هی سی دی دست به دست میچرخوندیم

هر دوشنبه منتظر بودیم پخش بشع 

مانتو شهرزادی و گردنبد مرغ امین که نگم دیگه 

من هزار بار دیدم شاهکار بود اصلا 

فقط از فرهاد بدم میومد 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

منم به هررررر شرایط خیلی راحت عادت می‌کنم کاملا درکش میکنم 😂

اخه ادم عاشق فرق میکنه

من مگه میتونم الان عاشق نامزدمم به زور شوهرم بدن بعد هفته اول بهش عادت کنم😐

دوهفته دیگم شیکمم بیاد بالا بعد تازه سعی کنم اون مرده رو از زن اولشم دلسرد تر کنم

خودش فصل دوم اعتراف کرد به شیرین که دلم اروم میشد که دوستت نداشته باشه

فصل اول زیرزالکی کرم میریخت شیرینو اتیش بزنه همش جلوی قباد میگفت واااای پشت سر شیرین حرف نزززززززززن

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
شهرزاد تا حدی کرم داشت هم قبادو داشته باشه هم فرهادوفصل اول با شیرینم خیلی بدجنس بود بعد جلوی قباد و ...

شهرزاد با سیاست بود 

بخاطر عشقش خودش فدا کرد بعدا دلش ب حال قباد سوخت من حتی میگم دوستش داشت 

شیرین کاری کرد جدا بشن اجباری

حتی فصل سه قسمتای آخر وقتی میخان بیان انتقام از قباد بگیرن شهرزاد میگه بیا باهم بریم ی جای دور میگه نه 

شهرزاد تا حدی کرم داشت هم قبادو داشته باشه هم فرهادوفصل اول با شیرینم خیلی بدجنس بود بعد جلوی قباد و ...

ایول چ چیزایی از دید من پنهون مونده بود😂😂😂همینو بگو  اگ نمیخوایش چرا همش زنگش میزدی امشب بیا پیشم چرا فقط هفته ای یکبار میای...ولی ی جا ب قباد گفت اونی ک رفت تو بودی نه من.فکر کنم میخواست با قباد بمونه ولی تحمل طلاقم نداشت.حداقل بگو بخاطر بچه ات نمیرفتی سریع بقل فرهاد .قباد بهش گفت ک درست میکنم همه چیو ک بازم برگردیم بهم ولی خیلی عجله داشت واس فرهاد 😂

شهرزاد با سیاست بود بخاطر عشقش خودش فدا کرد بعدا دلش ب حال قباد سوخت من حتی میگم دوستش داشت شیرین کا ...

باور کن سیاستش کثیف بود من فیلمو پنج شیش بار دیدم

هربار فهمیدم شهرزاد درونا واقعا ذات خرابی داشت 

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
ایول چ چیزایی از دید من پنهون مونده بود😂😂😂همینو بگو اگ نمیخوایش چرا همش زنگش میزدی امشب بیا پیشم ...

پدر شیرین خودش این شرط رو گذاشت 

اون فرهاد رو از دست داد قباد دیگه شوهرش بود خودشم تو فصل دوم گفت میخاستم تظاهر کنم که حالم خوبه 

البته بزرگ آقا خودش عاشق شهرزاد شده بود 

باور کن سیاستش کثیف بود من فیلمو پنج شیش بار دیدمهربار فهمیدم شهرزاد درونا واقعا ذات خرابی داشت

من خیلی بیشتر دیدم خیلی 

شهرزاد هیچ تقصیری نداشت تعجبم اینو میگید؟ 

پدر شیرین عاشق شهرزاد شد بخاطر همین شرط گذاشت بیا هووی دخترم شو تا فرهاد دوباره گیر نیوفته 

نا خواسته ازدواج کرد چون اخلاق خوبی داشت مثل شیرین نبود قباد عاشقش شد 

ایول چ چیزایی از دید من پنهون مونده بود😂😂😂همینو بگو اگ نمیخوایش چرا همش زنگش میزدی امشب بیا پیشم ...

نه پشت سر بزرگ اقا حرف نزن😌😌😌😌

همشم به باباش میگفت وااای بزرگ اقا نون صدقه ایی میده من غیرتم قبول نمیکنه و فلان احمقققق اگه بزرگ اقا نبود تو نمیتونستی پزشکی قبول شی بااونهمه که بزرگ اقا هوای خانوادتو داشت بعد زر میزنی که نهههه بزرگ اقا نون صدقه اییه😌😌

اگه قباد یه ادم فقیر بود بازم اینقد راحت به شرایط عادت میکرد؟

ازش خوشم نمیاد زیاد همیشه هم وقتی قباد بهش میگه برگرد پشت چشم نازک میکنه بعد فرهاد بهش میگه چرا به قباد درست حسابی نمیگی گمشه بره میزنه تو گوش فرهاد😐

ببین چقد این زن سیاست کثیفی داره😂

💄👛I'm just a girl👄💅🏻