2777
2789
عنوان

عروس هلندی

87 بازدید | 21 پست

دوستان خواهرم یه هفته رفته مسافرت، عروس هلندی رو آورده خونمون، میشه نکاتی ک لازمه بدونم را بگید میترسم امانت دار خوبی نباشم، بکشمش😂😂😂😂

آبشو هر روز عوض کن تخم مرغ جوانه گندم عدس ماش میتونی بهش بدی یا به صورت پخته شده 

یکی از پارادوکس های زندگی اینه که آدم های اشتباه همیشه درس های درست روبهت یاد میدن:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابشو هر یک روز در میون عوض کن، غذا فقط غذاهای مخصوص خودشو بده، اصلا جلوی باد مستقیم کولر یا زیر پنکه نذارش، اصلا نذار بهش استرس وارد شه و از چیزی بترسه، اگه دستیه بذار چند ساعت تو خونه آزاد باشه، ساعت ۱۱ هم براش خاموشی بزن یه پارچه هم تا نصفه بکش رو قفسش که راحت بخوابه

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

دون آب بهش بده از خواهرت بپرس ببین کمک غذایی چی میخوره.نگهداری سختی نداره سعی کن زیاد بیرون قفس نباش ...

ن مثلا تو تاریکی نترسه؟ یا اگه بیرون از خونه کار داشتم اشکالی نداره بمونه تنها تو خونه؟

مرسی دونه مخصوص خودش را برام آورده اونو میریزم براش

جدا از اون اگه تونستی این چیزا رو هم بده بهش

یکی از پارادوکس های زندگی اینه که آدم های اشتباه همیشه درس های درست روبهت یاد میدن:)
ن مثلا تو تاریکی نترسه؟ یا اگه بیرون از خونه کار داشتم اشکالی نداره بمونه تنها تو خونه؟

مشکلی نداره اگه بمونه تو خونه ولی شب حتما یه چراغ کم نور واسش روشن بذار درحدی که چشم چشمو ببینه که اگه صدایی اومد یهو نترسه

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!