2777
2789
عنوان

راهنمایی رشته و دانشگاه ازاد

89 بازدید | 12 پست

سلام خانما من میخواستم برم دانشگاه آزاد روانشناسی بخونم امسال 

ولی باتوجه به صحبتهایی که همیشه درباره دانشگاه آزاد هست میترسم برم فقط وقتمو تلف کرده باشم از لحاظ سطح علمی استاد و جو داشنجوها و غیره

نظرتونو میگید اگر تجربه ای از خودتون یا اطرافیان دارید؟

کاربری دست دونفره..من و دوستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرت محضه😐دانشگاه آزادم سطحش بالاس مشکلش فقط پول و شهریس

آخه شنیده بودم برای رشته های بدون کنکور سطح علمی قابل قبولی ندارن

بعد بنظرتون دانشگاه آزاد شهر خودمو برم یا یه شهر بزرگتر؟

دانشگاه آزاد برای رشته های بدون کنکور روانشناسی میخواستم بخونم

خب دانشگاه آزاد مثل دولتیه دیگه خوبو بد داره 

همونجوری که مثلا دانشگاه تهران با دولتی یه شهرستان یکی نیست 

آزاد علوم تحقیقات با یادگار امام یکی نیست 

تحقیق کن ببین سطح دانشگاهه خوبه یا بد 

آخه شنیده بودم برای رشته های بدون کنکور سطح علمی قابل قبولی ندارنبعد بنظرتون دانشگاه آزاد شهر خودمو ...

نه خب رشته های تاپ آره ولی کلی نه خوبه حتی از پیام نور و غیر انتفاعی هم مدرکش معتبر تره

خب؟
خب دانشگاه آزاد مثل دولتیه دیگه خوبو بد داره همونجوری که مثلا دانشگاه تهران با دولتی یه شهرستان یکی ...

ممنونم از راهنماییتون عزیزم

@دیگچه1مشهدی1234 سلام گلم میشه درخواستمو قبول کنی لطفا از طرف کیمیا هستم

قبول کردم عزیزم. من برای همه فالل میگیرم نگران نباشید به نوبت. همه رو قبول میکنم و جواب میدم 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

@دیگچه1مشهدی1234 سلام گلم میشه درخواستمو قبول کنی لطفا از طرف کیمیا هستم

قبول کردم عزیزم. من برای همه فالل میگیرم نگران نباشید به نوبت. همه رو قبول میکنم و جواب میدم 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏