2777
2789
عنوان

قلبم از ناراحتی میخواد منفجر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 97 پست
ببینید عزیرم دقیقا ماهم اولا فکر میکردیم کسی بهش دست درازی کرده یا خودش صحنه نزدیکی پدر و مادرشو دید ...

واقعا سخته خیلی سخت.ولی متاسفانه من روانشناسارو قبول ندارم.نه اینکه بگم من علمم بیشتر.ولی اگه خوب بودن زندگیه خودشون خپب بود.چون خیلی موارد دیدم.ّ

برای بچه سخته که هی تحت ازمایش باشه.ان شاءالله که بهبود پیدا نیکنم.اگه خدا قبول کنه.ن 1000تا صلوات میفرستم.هدیه میکنم به امام رضا.ان شاءالله که شفا پیدا کنن

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اقای تبریزیان چطوری میتونم ارتباط برقرار کنم؟؟؟

صبرکنید ببینم میتون ادرسی واستون پیدا کنم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
واقعا سخته خیلی سخت.ولی متاسفانه من روانشناسارو قبول ندارم.نه اینکه بگم من علمم بیشتر.ولی اگه خوب بو ...

فدات بشم عزیزم ممنونم انشاالله خدا به شما وخانوادتون سلامتی و دل خوش بده

مثلا اگر به کاری مثل تاب دادن موهاش عادت داره یه کش به دستش ببندین و بگین هروقت خواستی موهاتو تاب بد ...

پریماه جان اصلاااا همکاری نداره اخه بچگیاش بیش فعالم بود خیلی کم توجه و کم حافظه س ای کیوشم مرزیه   

این لینک رو ببینید چندتا شماره گذاشته اما نوبت دهیش خیلی سخت ترازاون چیزیه که فکر میکنید 

ماکه قم هستیم حتی به سختی میتونیم از داروخانش خرید کنیم چه برسه به وزیتش  از بس که شلوغه اما شنیدم اگه طرف مشکلش حاد باشه بیشتر توجه میکن

باید خیلی پیگیر باشید

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
پریماه جان اصلاااا همکاری نداره اخه بچگیاش بیش فعالم بود خیلی کم توجه و کم حافظه س ای کیوشم مرزیه & ...

بخاطر بیش فعالیش دارو هم خورده؟ 

پریماه جان اصلاااا همکاری نداره اخه بچگیاش بیش فعالم بود خیلی کم توجه و کم حافظه س ای کیوشم مرزیه & ...

وای عزیزم بچگیش بیش فعال بوده پزشک گفته؟؟ آزمایش داده؟ بیش فعالی خودش بحثش جداست. بیش فعالی دارو داره عزیزم! اصلا ربطی به اعصاب نداره! این علائمو من چند سال پیش از یه پسری دیدم مادرش گفت بیش فعاله و دارو مصرف میکنه و دائم زیر نظر روانشناس و متخصص مغز و اعصابه. 

عزیزم خواهش میکنم ببرین آزمایش ازش بگیرین . شاید همون مشکل بیش فعالی رو داره .

وای عزیزم بچگیش بیش فعال بوده پزشک گفته؟؟ آزمایش داده؟ بیش فعالی خودش بحثش جداست. بیش فعالی دارو دار ...

بیش فعال که هست،ولی تو اوج بیماریش توهمم داشت اخه،هزیانم میگفت خیلی فاجعه بود خیلییی