2777
2789
عنوان

قلبم از ناراحتی میخواد منفجر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 97 پست
غیر محل زندگیشون همه چیشونو عوض کردن رفتار و .....

خونه رو حتما عوض کنن . آدمایی که قبلا باهاش در ارتباط بودن رو زیر نظر بگیرید . توی برخورد با اطرافیان دقت کنید ببینید به کی حساسیت نشون میده. 

ولی قبل از هر اقدامی به یه روانشناس هوب مراجعه کنید. عزیزم قرص و داروی اعصاب مناسب سنش نیست البته من نمیدونم دوزش چنده و اسمش چیه ولی بعد از چند سال روی مغز و قلبش اثرات مخربی داره.

قبل از اینکه دیر بشه به یه مرکز مشاوره معتبر مراجعه کنید. و تمرینای خونگی رو هم شروع کنید. 

ینی تاثیر داره؟؟؟؟اگه ادرس دارین بدین توروخدا

من شنیدم یه اقایی به نام تبریزیان یه بخور حضرت مریم میگیره که درمان بیماری هایی مثل ام اس و مشکلات روانی هست

امانمیدونم مؤثره یانه خ تعریفشو شنیدم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه یه فیلمی دیده باشه.خوندم نوشتین مامانش یه ثانیه هم تنهاش نزاشته. این واقعا ممکن نیست.یه لحظه ...

ببینید عزیرم دقیقا ماهم اولا فکر میکردیم کسی بهش دست درازی کرده یا خودش صحنه نزدیکی پدر و مادرشو دیده چون روانشناسا میگفتن این بچه بشدت از مادرش متنفر میشه تو حملاتش و دچار عذاب وجدان شدیدیه ولی تیمی روانشناسی که روش کار میکردن در نهایت گفتن بیمار دوقطبیه و بهش ارث رسیده

خونه رو حتما عوض کنن . آدمایی که قبلا باهاش در ارتباط بودن رو زیر نظر بگیرید . توی برخورد با اطرافیا ...

داروهاش خیلی سنگینن بمیرم براش خیلی تشنش میکنن تا وقتی بخوابه ده تا بطری اب میخوره

داروهاش خیلی سنگینن بمیرم براش خیلی تشنش میکنن تا وقتی بخوابه ده تا بطری اب میخوره

خب اصلا مناسب نیست ! راحت نگذرید از این قضیه. در اولین فرصت مشاوره ببریدش. و البته قبلش کاملا باهاش صحبت کنید و امادش کنید .

ممکنه یه فیلمی دیده باشه.خوندم نوشتین مامانش یه ثانیه هم تنهاش نزاشته. این واقعا ممکن نیست.یه لحظه ...

بله متاسفانه از اشناها غافلیم.خصوصا میگید ضریب هوشی پایین داره بچه خیلی باید مراقبت کنید.متاسفانه جایی خوندم حتی مادر از بچش سو استفاده میکرده😐😐😐😐

خیلی ناراحت شدم شنیدم. مطمین باشین مشکل از جای دیگست.شاید واقعا دو قطبی نباشن.آخه بچه به این راحتیها مشکل روانی پیدا نمیکنه مگر حادثه ای واقعا سخت براش اتفاق افتاده باشه. مخصوصا که میگید چند ساله اینجوری شده.

بنظرم با یک هیپنوتراپ هم مشورت کنید.

طب اسلامی هم که دوستان گفتن میتونه موثر باشه.

امکانش هست آدم به دلیل کمبود یک ویتامین دچار ضعف اعصاب بشه

ان شالله خداوند راه درست رو جلو پاتون بذاره

اقای تبریزیان توی قم هست البته جای اصلیش قمه هی میره شهرای مختلف

توی نت سرچ کنید کجا میتونید ببینیدش 

من تعریف بخور مریمش رو زیاد شنیدم 

میگن سرطان زنش رو درمان کرده

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم