2777
2789
عنوان

قلبم از ناراحتی میخواد منفجر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 97 پست
وای عزیزم بچگیش بیش فعال بوده پزشک گفته؟؟ آزمایش داده؟ بیش فعالی خودش بحثش جداست. بیش فعالی دارو دار ...

البته میدونی چیه اون اوایل که مشخص شد بیشفعاله خواهرن خیلی گارد گرفت گفت نمیخوام دارو بخوره و اینا پنهانم کرد از ماها دقیقا یه سال بعدش اینجوری شد ینی امکانش هست بخاطر بیشفعالی باشه،؟؟؟اگه اره پس هزیان و توهمش چی بود حمله های عصبیش و جیغ و گریه و فرارو ایناش که به بیشفعالی ربط نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببریدش مشهد،پنجره فولاد امام رضا خیلی ها رو شفا داده

الهی بمیرم براش خواهرم هرسال میبردش ولی میگه تا شفاشو نگیرم نمیبرمش میگه نذر امام رضا کردم تا حاجتمو نگیرم نمیرم 

ایشالا که هرچی زودتر خوب بشه .شوهرخاله ی من سنش 50بود توی شهرداری بوده شب بوده یهو یه گربه میاد ازکنارش ردمیشه شوهرخالم نمیدونم ازترس بوده چی شده عصبی میشد نفس نفس میزد میگرفت دختراشومیزد آخرش آروم میشد میگفت آب بیارید شاید خواهرزدت ازچیزی ترسیده 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
ایشالا که هرچی زودتر خوب بشه .شوهرخاله ی من سنش 50بود توی شهرداری بوده شب بوده یهو یه گربه میاد ازکن ...

نه نترسیده بین نزدیک سی تا روانپزشک و روانشناس بردیمش حتی چنتا دعا نویس که خیلیییی معروف بودن ولی تاالان نتیجه نگرفتیم

نه نترسیده بین نزدیک سی تا روانپزشک و روانشناس بردیمش حتی چنتا دعا نویس که خیلیییی معروف بودن ولی تا ...

نمیدونم ایشالا که خوب بشه ولی همون تغییر محل زندگی پیشنهاد خوبیه ایشالا جواب بده خیلی ناراحت شدم 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
نمیدونم ایشالا که خوب بشه ولی همون تغییر محل زندگی پیشنهاد خوبیه ایشالا جواب بده خیلی ناراحت شدم&nbs ...

خودمم همین پیشنهادو به خواهرم دادم خونشونو واسه فروش گزاشتن ولی اگه کسی نخره باید ترغیبش کنم بره مستاجر بشه خودش ،از خونشون متنفرم وقتی میرم اونجا یادم میاد چقد زجر کشید طفلک