2777
2789

خب فردا تولدشه... الان کلی دوست داره بعد توی اینستا استوریش میذارن تبریک میگن 

اینو که میشنوم دلم میگیره.. اونوقت من به یدونه دوستم باید اصرار کنم چاسه تولدم استوری بزاره با یه عکس مسخره

از احساسات متنفرم.. دوست ندارم یه آدم احساساتی باشم، میترسم وابسته بشم بعد خودم آسیب ببینم، دلم میخواد همه اون حرفایی که تو دلم مونده بهش بزنم رو بگم. ولی خیلی میترسم، چون عزت نفس خیلی واسم مهمه 

دلم میگیره فقط، کاشکی منم مثل اون دوستای زیادی داشتم که یادشون باشه تولدم کِی بود

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

وای حالا چه اهمیتی داره استوری کنن یا نکنن ابجی جان

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

وای حالا چه اهمیتی داره استوری کنن یا نکنن ابجی جان

نمیدونم دوست دارم مثل اونا باشم.. احساس میکنم فرق میکنم با بقیه

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دوست دارم مثل اونا باشم.. احساس میکنم فرق میکنم با بقیه

به دوستت اصرار نکن خودتو کوچیک میکنی با این کار

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

جانم؟

درباره تاپیکت منم دقیقا مثل توام و گاهی حس بدی میگیرم اما تمام تلاشمو میکنم و بیخیال میشم 

اصلا هم نگو به کسی وقتی بیخیال شی کمکم برات بی اهمیت میشه 

میخندم شاید یه روزی دنیا به روم خندید 

بمیرم حاضر نمیشم به دوستم یا هر کسی اصرار کنم تولدمو تبریک بگه استوری کنه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دوستای جدید و باحال پیدا کن منم یه زمانی دوستام خیلی کم حرف و یبس بودن بعد اکیپ بغلی یه سره صدای خنده هاشون تو گوشم بود خیلی اذیت شدم تا اینکه از اون دانشگاه رفتم و توی دانشگاه جدید دیگه چشمامو باز کردم وبا ادمایی که شبیه خودم بودن دوست شدم

بعد اگر میخوای محبت ببینی باید محبت بکنی هرکاری دوست داری دوستت برات انجام بده تو اون کارو زودتر انجام بده تا اونم توی رودروایسی واست جبران کنه

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

بنظرم دوستی تو دوران مدرسه واقعا هیچیه

من تو دوران مدرسه فقط ی دوستداشتم از اول ابتدایی تا اخر دبیرستان که اونم دیگ در ارتباط نیستم 

همه بخاطر اینک سرد بودم پشت سرم میگفتن مغروره و خودشو میگیره هزار تا فش و بدو بیراه ک فک کرده کیه

ولی اعتقادم براین بود ک همکلاسی نه ابجی میشه نه رفیق بیخیال بابا تو خانوادت خوش باش