2777
2789
عنوان

مستاجرمون تازه عروسه

222 بازدید | 13 پست

مامانم همش میگه حالا بشین و حسرت زندگی اینا رو بخور انقدر بگو بخند میکردن که شوهرش خوبه خوشگله دوستش داره و فلان

خیلی دلم گرفته

هم قیافه خوب دارم هم وضعیت مالی و ... همش اوکیه

اما نمیدونم چرا خدا نمیخواد تا کی صدای خنده هاشون رو بشنوم و حسرت بکشم؟

مامانمم حق داره دیگه درکش میکنم دلش بخواد خوشبختی منو ببینه هر چند لحن بیانش خوب نیست

میشه با دلای پاکتون دعا کنید منم یه ازدواج خوب نصیبم بشه؟

اگه تونستین یه دونه صلوات بفرستین لایک کنید 

ممنون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد ۸۱ اینطوری میگهانقدر گفته تو هم باورت شده ول کن دختر هنوز سنی نداری که حتی هنوز به شروع سن ازد ...

احساس میکنم داره شادابیم از دست میره

در کل ازدواج خوب و درست نیاز هر آدم زنده و سالمیه

چرا دخترامون و صدالبکه مادراشون نمیخوان قبول کنن ازدواج تو ایران دیگه منسوخ شد بچه آوردن به کمترین حد خودش رسیده طلاق به بالاترین آمار 

هر کیم تو این زمونه ازدواج خوب کنه و بچه بتونه بیاره و به مشکل نخورده واقعا در حد معجزه س

انگار مث دهه شصته که دخترا تا قبل ازدواج بیست سی تا خواستگار داشتن 

احساس میکنم داره شادابیم از دست میرهدر کل ازدواج خوب و درست نیاز هر آدم زنده و سالمیه

آره نمیگم نیست ولی الان سنی نداری که ناراحت باشی که{ چرا ازدواج نکردم }این جمله  مال ۱۰ سال دیگه تو هم شاید نباشه

ولی من میام این جا تعجب می کنم مثلاً ۲۳ ۲۴ ساله هستین و انقدر به خودتون تلقین کردین که ازدواجتون دیر شده...من نمیگم خودم مجردم و ازدواج چیه و فلان...خودم سن و سال تو بودم ازدواج کردم اما اصلاً بهش فکر نمی کردم...دور از جون دور از جون اون بازیگره بهرنگ علوی یه حرف جالبی زد گفت ازدواج مثل مرگه نباید نشست منتظر تا ببینی کی پیش میاد مسیر زندگی رو باید پیش گرفت یه روزی سرنوشت آدم مناسب رو سر راهت میاره ممکنه همین فردا سر راهت بیاد،،ممکنه سال دیگه یا...

بعد هم شرایط عوض شده الان مادر من معلمه میگه به شدت کلاس اولیا کم شدن فرزند آوری چون کم شده از اون طرف ازدواج کم شده مادرت اینا رو هم باید ببینه خب

❤️❤️