دیشب و امشب خونه مادرشوهرم بودیم از وقتی رفتیم خاهر شوهرم بنابرعادت بدش شروع کرد به چلوندن و بوسهای وحشتناک ازپسر شش ماهم طوری گه جیغ میزد و گریه میکرد و اون بازم کار خودشو میکرد منم دیگ ده و نیم طاقت نیاوردم به شوهرم گفتم بریم باز اومد دم در و حسابی چلوند و بچم شروع ب گریه شدید کرد منم با خنده گفتم بسته دیگه برو جلوترم نیا بچم دردش گرفت منو تو ازین به بعد باید خون وخونریزی داشته باشیم سراین کارت میتونی ارومترم ببسوسیش این چه کاریه اونم باخنده جواب داد و اومدیم خونه تازه قراره فرداصبحم برا ناهار برن بیرون بمنم گفت حتما بیا موندم چ کنم بخدا سردردشدید گرفتم شوهرمم انگار ن انگار بنظرتون کارم بد بود
من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من کلا عقیده دارم نباید بچه هارو زیاد بوسید مخصوصا نوزاد ها . خودمم همیشه با اینکه دلم ضعف میره برا نی نی هاو بچه ها هیچوقت نمیبوسمشون گناه دارن دیگه هم میکروبی میشن هم ایکنه اگه بچه بزرگ باشه توهین به حریم خصوص و جنسیه بچه اس به نظرم... برا بچه بزرگا هم همیشه ازشون اجازه میگیرم اگه اجازه بده میبوسم.
گناه داره بچه این چیجور دوست داشتن که اشک بچرو در میارن این چلوندنها برای دل خودشونه نه دوست داشتن بچه اتفاقا کار خوبی کردی ولی راحت بگو اگه دوستش داری ازارش نده
من برادر زادمو ناز کردم خواب بود فقط تکون خورد داداشم بهم گفت دست نزن بهش هنوز تو دلم مونده ولی به روی خودم نیاوردم. تو هم چیزی بهش نگو دوست داره بچتو یا هرچی میگی به شوخی بگو یا خودشو بچلون بگو خوبه یکی خودتو اینطوری بچلونه؟
میدونی خیلی بد و بدجنسی ؟؟؟؟ خواهر شوهرت دوسش داره و طبیعی هست چطور دلت اومد بهش گفتی نبوسش من ...
آخه محبت هم تعریفی داره ، یعنی چی بچه رو بچلونه ؟ تازه چه ربطی به بدجنسی استارتر داره ؟ بزاره بچه کبود شه که خوش ذات باشه و خواهرشوهر خوشش بیاد ؟ بچه گناه داره