2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاید بگید کار بدی کردم یا حق داشتم عذاب وجدان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5826 بازدید | 176 پست
اه ببخشید بچه ها حالم خیلییی بده کاش گاش شوهرم درکم میکرد اشکم دراومد شب بخیر

خودت باید خودتو درک کنی اول از همه شب بخیر حساسم نباش ب خودتم مطمئن باش تو ادم بدی نیستی خاهر شوهرتم بد نیست فقط بد ابراز میکنه ک اونم با تذکرت اوکی میشه 

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=46690024]ممنون من فقط منتظرم همسرم بخابه تا با اشک ریختن اروم شم فقط اینجوری تخلیه میشم من تا حالا ک بیست وچه ...اخی عزیزمی  خوب 24 سالته هنوز تجربه زیادی نداری عزیزم  ناراحت نباش  فدات بشم من الهی ..  فراموش کن اصلا . و بهش فکر نکن این تاپیک رو هم ببند که  فکرت مشغولش نباشه  عزیزم... بووس  من باهات شوخی کردم عزیزم چند بار نوشتم بدجنسی حتی ایکون شیطون و خنده هم گذشاتم که متاسفانه ثبت نشده عزیزم . نازی  فدات شم  اروم باش و اثلا بهش فکر نکن .

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

باید میگقتی خوبم کردی گفتی منم عمه هستم هم مادر وقتی برادرزادم از چیزی ناراحت میشه کاملا درک میکنم چون با اخلاق بچه ها اشنام دوست داشتن دلیل ازار دادن نیست اتفاقا چیزی یا کسی که دوستش داری رو باید خیلی مراقبت کنی،از این به بعدم هروقت اومد سمت بچت بگو عمش ارومتر بوسش کن دردش نیاداونم باخنده ناراحت شد بشه عذر میخوام به درک کسی که درک و فهم نداره چطور با بچه برخورد کنه بزار ناراحت بشه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

به نظر من كه هيچ اشكالي نداره و حتما از روي دوست داشتن بيش از حد هست عمه خانومشه غريبه كه نيست 

خواهرشوهر بزرگه من دائم در حال اذيت كردن و گاز گرفتن از بچه من بود و هست قبلنا بچه تر بود گريه ميكرد و جيغ ميزد ولي الانا خودش ميگه جاشو ببوس خوبشه!!!!!

من تا حالا يكبارم دلگير نشدم مطئنم خيلي دوسش داره و قصد ازار من يا بچه رو نداره فقط نوع ابراز اخساسش شيطنت اميزه

این نیز بگذرد

بچه نمی تونه ازخودش دفاع کنه با این رفتارها عصبی میشه و از طرفی شما وپدرش هستید که باید ازش حمایت کنید

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

آدم وقتي بچه رو آروم ميبوسه و نازش ميكنه و نگاش ميكنه اونم يه جوري خر كيف ميشه و زل ميزنه به آدم و خلاصه كلي بهش خوش ميگذره ولي امان از دست كسايي كه مث ديوونه ها بابچه رفتار ميكنن. من كه طاقت نميارم. يبار پدر شوهرم دست دخترمو بدگرفت اونم گريه كرد من گفتم آقا جون دستش و بد گرفتي داره اذيت ميشه. سر بچه خصوصا نوزاد شوخي نداريم كه

من اصلا نميتونم تصور كنم پدر بزرگ يا مادربزرگي قصد اذيت كردن نوه ي خودشون رو داشته باشن تا حالام لام تا كام در اين مورد چيزي بهشون نگفتم و نخواهم گفت چون مطمئنم نوه شون رو دوست دارن و دلشون از حرف من ميشكنه و ميرنجن 

این نیز بگذرد

مر مری من یه سوال دارم تو توی تایپیک آخرت یه چت با نی نی گزاشتی انکار نی نی یار بود اون و از کجا پیدا کردی ؟؟شمار داد؟یا مثلا تو تلگرام هم نی نی سایت دارم😑

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
مر مری من یه سوال دارم تو توی تایپیک آخرت یه چت با نی نی گزاشتی انکار نی نی یار بود اون و از کجا پید ...

نی نی یار ی شماره داد گف  تو تل پیام بده بازمیکنن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نی نی یار ی شماره داد گف  تو تل پیام بده بازمیکنن

آهان ممنون⁦❤️⁩⁦❤️⁩😍

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂