2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاید بگید کار بدی کردم یا حق داشتم عذاب وجدان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5827 بازدید | 176 پست
بخدا ازدیشب دارم خودخوری میکنم انقد چلوندش بچم سوپشو بالا اورد 

ب نظر من ک کااااااااملا حق داری بچه بدنش نرم و ظریفه اگه بلایی سرش بیاد اونوقت خانمای سرزنشگر میان جواب بدن یا میریزن سرت ک مادر نبودی مراقب بچت باشی؟مادر حقش ب بچه بیشتر از عمه س و مسلما محبت و دلسوزیش هم بیشتره نمیگی ک نبوس میگی عین انسان ببوس ،اهههه حالم ب هم خورد از این همه خود خواهی بی رحمی ی عده 

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 
بخدا ازدیشب دارم خودخوری میکنم انقد چلوندش بچم سوپشو بالا اورد 

این دیگه وحشی بازیه واقعا، اینکه نشد محبت...

تو هرچیزی باید اعتدال داشت، نبایو شور چیزی رو درآورد که! 

من بودم دیگه طفل معصوم رو نمیدادم دستش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خدا منم همینو میگم

بیخیال نظر بقیه باش بزار اینا بجه هاشونو بدن مردم بچولونه وفشار بده 

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 

وای دارم روانی میشم من خیلی حساسم دلم نمیخاد کسی برنجه ازم ولی خب چندبار گفتم گفت بروبابا به شوخی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بابا بهتر اصلا دوسش نداشته باشه 

مرمری جان اوایل همه سربوس کردن دعوادارن 

ولی توحساس نباش 

وقتی بچت بگریه میفته همون لحظه بگواینجوری دوس نداره اذیت میشه که جیغ میزنه اونم باروی خوش

مطمءن باش اثرش بیشتره

اینقدم حرص نخوربچت واسشون عزیزه دیگه

الان میگی بهتردوس نداشتن ولی اینقددل ادم میشکنه من که خیلی ناراحتم عمه بچم دقیقاعین مجسمس 

وخدایی که بشدت کافیست
این دیگه وحشی بازیه واقعا، اینکه نشد محبت... تو هرچیزی باید اعتدال داشت، نبایو شور چیزی رو درآورد ک ...

حالا فردا صبحو چ بهانه بیارم نرمممم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

خخخ تو ک خوبی من بچه فامیلمونو مییچلوندم بوسش میکردم اونم اصن گریه نمیکرد خیلی بچه باحالیه خودش میاد ک بچلون :))  بعد زن داداشم گف من بچه بیارم نمیذارم انقد دستش بزنیا :\

حالا بچه فامیلمون خوووشگل لپی .. میخواستم هی بگم آخه هربچه ایم ک انقد خواستنی نمیشه ولی نگفتم داداشم ناراحت میشد . 

نکته : اول بزایید بعد قانون بذارید :)))

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    
ولی به نظر من اصلا بد جنس نیست بنده خدا  خب میگه اینقدر گریه میکنه و جیغ میزنه صداش میگیره&nbs ...

اینا از داعشم بدترن بابا چقد من حرصم گرفت از این اظهار فضلا تاحالا انقد تو نی نی سایت ناراحت نشده بودم اخه بچه بی دفاعه چطور انقدر بی رحمن 

ولی خدایی عروس ما بخواد همچین حرفی رو به من بزنه حالا من هرکاری ام کرده باشم

حسابی ناراحت میشم  به جای خودت به شوهرت میگفتی با خواهرش حرف بزنه بگه با بچه کاری نداشته باشع اونوقت اونم ناراحت نمیشد

مرمری جان اوایل همه سربوس کردن دعوادارن  ولی توحساس نباش  وقتی بچت بگریه میفته همون لحظه ...

خب بقیه هم بوسش میکنن مادرشوهر پدرشوهر برادرشوهرام ولی ن اینجوری هرچیم میگم به مسخره میگه برووو بابا