بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قانونی که شاید خیلیا ندونن اینه که شوهرت بهت حق طلاق میده ولی هر وقت دلش خواست میتونه بره ابطالش کنه ...
خانم محترم اگر وکالت بلاعزل باشه و ثبت اسناد رسمی باشه نمیتونه بره باطل کنه دیگه آنقدر هم همه چی رو هوا نیست
به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجبتر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید
من یسری سر یه مسئله ای باشوهرم دعوام شد حق طلاق خواستم البته خیانت نبود ها ولی دعوای بدی شدبینمون گفت هرکی زنشو دوست داشته باشه حق طلاق نمیده منم هیچوقت نمیدم بهت چون گفت زنا احساسی آن ممکنه سر کوچکترین مسئله زرتی برن طلاق بگیرن
من ب شوهرم گفتم حق طلاق رو بده گفت باشه هزینه ش با تو من میام امضا میکنم .
رفتم کارشو کردم گفتم بریم . دم محضر گفت ببین پولتو الکی دور ننداز در هر صورت من باید امضا کنم حتا باوجود داشتن این برگه . پولتو الکی هدر نده
قانع شدم برگشتیم
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی