2777
2789
عنوان

وقتی بچه خواستم مصداق آیه مغضوب علیهم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه سنی ازم گذشته فرصت نیس خواهر

مگه چند سالتونه😅

اینا همه علم پیش رفت کرده و سن باوری تا چهل و چندسالگی افزایش پیدا کرده...

نظر منو می خواین اگر اندازه چند درصدم حس می کنین دوست دارین دوباره مادر بشین ولی فقط شرایط الان تون مناسب نیست دنبال فریز کردن تخمک و اینا باشین

هم کلاسی خودم وقتی سال یازدهم بودیم از تک فرزندی در اومد و خواهر دار شد، حالا این مادرش تو سن پایین اولی رو اورد و دومی رو تو سن بالا، البته ناخواسته بود ربطی به فریز و اینا نداشت😅 فقط خواستم بگم اختلاف سنی ۱۷ ساله بین بچه ها چه اشکالی داره..تازه این دوستم از اخلاق بد لوس و نُنُر بودن در اومد با به دنیا اومدن خواهر کوچیکش و چون خودشم زود ازدواج کرد و بچه دار شد بچه اولش با خواهرش با اختلاف دو سه ساله هم بازی هم هستن😂

مگه چند سالتونه😅اینا همه علم پیش رفت کرده و سن باوری تا چهل و چندسالگی افزایش پیدا کرده...نظر منو م ...

الان ۳۶ سالمه  

نمیگم نمیشه میشه اما دیگه اعصاب و توان جسمی ب کنار 

من تو خودم عمری نمیبینم ک بخوام بزرگ کنم و ب ثمر برسونم

الان ۳۶ سالمه نمیگم نمیشه میشه اما دیگه اعصاب و توان جسمی ب کنار من تو خودم عمری نمیبینم ک بخوام بز ...

نه این طوری نگو اول راهی کُلی از روزایی که باید برای دخترگُلت مادری کنی مونده😊

کودکتون ۶ سالشه و هی جیغ میکشه؟یعنی اصلا تو روز تنهایی با خودش بازی نمی کنه تو خونه؟؟

بله شش سالش جیغ می‌کشه بازی یک دفعه ای جیغ می‌کشه بی دلیل بهش میگم میاد بغلم می‌کنه میبوسه منو 

اره با خودش باخودش اسباب بازی اینقدر داره سرگرم ولی خو گریه می‌کنه یا جیغ می نه دارو مهار خداروشکر 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه این طوری نگو اول راهی کُلی از روزایی که باید برای دخترگُلت مادری کنی مونده😊

میدونه عزیزم 

متاسفانه مادرم افسردگی داره برا همین من زمان بارداری هیچ حمایتی از هیچ کسی ندیدم 

حتی بگم ویار اجازه نمی‌داد غذا درست کنم خیلی سخت بود برام 

بعدش موقع زایمان ی نفر کنارم نبود 

بعد زایمان بالاخره آدم نیاز ب کمک داره من ی روز هم نتونستم استراحت کنم همش سرپا بودم و خیلی خیلی عذاب کشیدم هنوزم ک سال ها میگذره من هنوز هم مشکل کمردرد گرفتم موقع زایمان و حل نشده 

الان منم ب همسرم بگم بچه بیاریم میگه ما یکی داریم بسمونه میگم خودت اولش گفتی دو تا 

میگه الان هیچ شرایطی نداریم از اوضاع جامعه و مملکت و اینا همه فاکتور بگیریم میگه الان تو ویار گرفتی کی میخواد ی لقمه غذا بده دست این بچه 

واقعیتش خودمم قانع شدم از طرفی کی میتونه تضمین کنه بچه دوم اوضاعش از بچه اول بدتر نشه 

واقعا این بچه بیشتر از من زجر کشیده 

الهی ‌ ک بحق امام زمان بچه های سالم و صالح تو تقدیر شما باشه 

[QUOTE=393470630]چه دارویی مصرف می کنه؟علتشو دکترا چی گفتن؟[/QUOTرسپیدون ریتالین بچه ام تشنچ می‌کنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

[QUOTE=393470630]چه دارویی مصرف می کنه؟علتشو دکترا چی گفتن؟[/QUOTرسپیدون ریتالین بچه ام تشنچ می‌کنه

خیلی بده، من تو سن ۱۶ ۱۷ سالگیم چندباری تشنج کردم و بعدش تا مدت ها تحت نظر بودن و قرص مصرف میکردم، چون پدرم و یکی از پسرعموم هام درگیر بودن احتمالا مشکل از من ژنتیکی بوده

ولی بعد از چندسال که دیگه تشنجی برام اتفاق نیوفتاد داروهام رو قطع کردم، اگرچه عوارض اون روزا هنوزم هست اما خیلی ساله بدون مشکل دارم زندگی می کنم

مامانم اعتقاد داشت چون دخترم و برای اینده م بده، این اتفاق رو از همه مخفی می کرد حتی زمانایی که بیمارستان بستری بودم رو، و همیشه برچسب می خوردم که‌ چرا تو خودمم! چرا بی حوصله م! چرا از جمع گریزونم! چرا پرخاش گر شدم! بدون اینکه بدونن با چه مریضی دست و‌ پنجه نرم می کنم و چه دارویی با عوارض وحشتناکی مصرف‌می کنم...

اون روزا گذشت ولی حس می کنم افسردگی از اون روزا تا الان که ۷ ۸ ساله میگذره دست از سرم برنداشته😔

کوچولو شما هم به مریضی غلبه میکنم و مثل من به زندگی عادیش برمیگرده به امیدخدا، سعی کنین بیشتر درکش کنین که این فتارا، جیغ کشیدنا دست خودش نیست..‌