2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاید بگید کار بدی کردم یا حق داشتم عذاب وجدان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5826 بازدید | 176 پست

اصلادجدی نمیگیره بخدا خسته شدم هی میخام بروم نیارم ولی یبار دوبار ده بار بیست بار بسسسسه دیگه بچم صداش گرفته بس ک جیغ زد اه اعصابم خط خطیعه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم زیاد حساسی بنظرم بچه برا چلوندنه دیگ ک جیغ بزنه تا ولش کنی :)))

😐😐😐😐😐بچمونو بوس نکنی صلواااات 😂😂

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 
میدونی خیلی بد و بدجنسی ؟؟؟؟ خواهر شوهرت دوسش داره  و طبیعی هست چطور دلت اومد بهش گفتی نبوسش من ...

😭😭😭😭😭😭😭😢

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

مامان منم انقدر ميگيره برادر زادشو ميچلونه و بوس ميكنه كه الانم كه ٦سالسه همچنان ميچلونش جوري كه لپاش قرررمز ميشه هيچيم نميگه خخ

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

نه حق داشتی عزیزمن .خب بغلش کنه وبوسش کنه نه اینکه اشک بچه رودربیاره واقعابعضیاچقدربی احساسن نمیگه مامانش دلش کباب میشه گریه بچه رودرآره الکی 

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  

الهی خوب ازدوست داشتنشه دیگه 

مثل عمه بچه من بودخوب بودسالی یبارم نمیگه یه عکس ازش بده بمن زنگ ونازوبوس بماند

یکاری نکن ازچشش بیفته اون عمشه دوسشم داره 

میتونی باخنده بگی یواشتردردش اومد

من خودم یادمه خواهرم بچشومیخوابوندازبس دوسش داشتم بیدارش میکردم که باهاش بازی کنم بوسش کنم نازش کنم الانکه خودم بچه اوردم میگم چقددیوونه بودم مادرش بدبخت باچه عذابی میخوابوندش منم خیلی راحت بیدارش میکردم ازسردوست داشتنه 

وخدایی که بشدت کافیست