2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه ندارى كه هيچى ، اخه پنيك هم يهو ضربان قلب ميره بالا و نفس به سختى بالا مياد ، گاهى بله با تحر ...

چه جالب.نه پنیک نداشتم تاحالا ولی تپش قلب گاهی دارم ولی دیشب بدجور قلبم میزد دیگه تااخر مراسم بلندنشدم

اره تقریبا بی تحرکم خیلی فعالیت ندارم

برو باشگاه خیلیی بهتر میشی منم مثل شمام دارم میرم باشگاه 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
چه جالب.نه پنیک نداشتم تاحالا ولی تپش قلب گاهی دارم ولی دیشب بدجور قلبم میزد دیگه تااخر مراسم بلندنش ...

شايد علائم پنيك هست اخه مال منم همينجورى شروع شد … البته بايد دكتر تشخيص بده.  اگر تكرار شد برو دكتر . 

چه خوب من یه مقدار که فعالیتم زیاد میشه قلبم تندمیزنه مرسی از راهنماییت عزیزم

اره عزیزم منم همینم 

البته من دریچه قلبم یه مقدار مشکل داره که مهم نیس اصلا

باز شما ببین علائم دیگه ای نداری

ولی درصد زیادیش از بی تحرکیه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اره عزیزم منم همینم البته من دریچه قلبم یه مقدار مشکل داره که مهم نیس اصلاباز شما ببین علائم دیگه ای ...

نه خداروشکر درد یا علامت دیگه ای ندارم فقط گاهی تپش قلب دارم

اونم تو فعالیت زیادداشتن ولی دیشب خیلی ترسیدم ازاین حالتم 😃کلا تنبلم تو فعالیت 

شايد علائم پنيك هست اخه مال منم همينجورى شروع شد … البته بايد دكتر تشخيص بده. اگر تكرار شد برو دكتر ...

ببین تو عروسی آدم هیجان داره اون به کنار ولی خب زمان های عادی اینطوری نشدم باشه عزیزم مرسی از راهنماییت