2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غیر بومی باشی چی و اینکه بهم هشت ساعت کارگاه دادن. ـ تاثیری نداره؟

شما باید ۲۴ ساعت کارگاه داشته باشی،هنرآموز اکثرا باید کارگاه داشته باشه مگر اینکه کلاس خالی نباشه یا بچه ها چند واحد غیر کارگاهی داشته باشن دیگه

الان ۸ ساعت کارگاه ،۱۶ ساعت بقیه چی دادن؟

غیر بومی تاثیری نداره،همه معلما خونه شون کیلومترها از مدرسشون دوره خب

شما باید ۲۴ ساعت کارگاه داشته باشی،هنرآموز اکثرا باید کارگاه داشته باشه مگر اینکه کلاس خالی نباشه یا ...

هر سه پایه ۲۴ ساعت کارگاه دارن. من ساختمونم. سیلابس رو فرستادن هر کلاس هشت ساعت داره کارگاه که بین ما سه تا هنرآموز تقسیم کردن. بقیه دروس تخصصی هست که غیرکارگاهی هستن ـ 

نمی دونم گفتم شاید تاثیر داشته باشه تو حقوق غیربومی😄

هر سه پایه ۲۴ ساعت کارگاه دارن. من ساختمونم. سیلابس رو فرستادن هر کلاس هشت ساعت داره کارگاه که بین م ...

آها پس درسته،ببین من دبیر هستم اما تو هنرستان کار میکنم،دبیر انگلیسی هستم

الان تاپیک قبلتو دیدم،برای بچه من از یکی از همسایه ها خواستم که بچمو برای اون دو ساعت از ۱۲ تا ۲:۳۰ نگه داره،البته حق الزحمه بهش میدم،میتونی بچه رو ساعت آخر بیاری مدرسه اما ممکنه بچه ها برن اعتراض کنن بگن حواسمون پرت میشه 

البته همش الکیه چون هنرستانیا زیاد درس خون نیستن متاسفانه🤦🏻‍♀️

آها پس درسته،ببین من دبیر هستم اما تو هنرستان کار میکنم،دبیر انگلیسی هستمالان تاپیک قبلتو دیدم،برای ...

اره مشکل کم ندارم. 

یعنی من الان مشکلم سر همین هست ک بچه ام رو چیکار کنم اون دوساعت.  حالا انگار رشته ی ریاضی هستن که حواسشون پرت بشه ـ

مدیر گفت میتونی بیاری.  برناممو دو روز یه مدرسه چید یه روز یه مدرسه دیکه. روزی ک کارگاهم خوبه.  ولی غیر کارگاه دوساعت اخر دیگه استرس میکشه منو 😐

اره مشکل کم ندارم. یعنی من الان مشکلم سر همین هست ک بچه ام رو چیکار کنم اون دوساعت. حالا انگار رشته ...

ببین اگه بچت آرومه،شیطنت نمیکنه ،بشینه رو صندلی خودت مشقاشو بنویسه،مشکلی پیش نمیاد،من پسرم شیطونه،همش یا میخواد بره تو حیاط یا با بچه ها حرف بزنه ،من نمیتونم ببرم مدرسه

نگران نباش،دو سه هفته بگذره ،استرست خود بخود کم میشه

سلام عزیزم، شما ازمون هنرآموز ساختمان قبول شدید؟🥰 من میخوام امسال شرکت کنم گفتم اگر قبول شدید چندتا ...

سلام بله عزیزم قبول شدم خداروشکر.  

انشاالله موفق باشید 

من در خدمتم 

هر سه پایه ۲۴ ساعت کارگاه دارن. من ساختمونم. سیلابس رو فرستادن هر کلاس هشت ساعت داره کارگاه که بین م ...

سلام عزیزم ی چند تا سوال در مورد هنراموز ساختمان دارم 

اینا کنکورشون همون سنجش برگزار میکنه؟

بعد نحوه ادامه تحصیلشون چجوریه؟ چه رشته هایی ؟

سلام عزیزم ی چند تا سوال در مورد هنراموز ساختمان دارم اینا کنکورشون همون سنجش برگزار میکنه؟بعد نحوه ...

سلام.  کنکور ندارن. بر اساس معدل دیپلم انتخاب رشته و دانشگاه میکنن