2777
2789
نگو که درد من از تو بدتره من بچه ی اولم هست.خودشم نوه ی اول پسری شون میشه بچه ام اصلا به قول تو به ر ...

تک عروس بودن خیلی مسئولیت گردنشه البته بعضیاشون ولی من تا تونستم بهشون خوبی کردم ولی نصف خوبی هایی که کردم بهم خوبی نکردن بجز کم محلی و بی اعتنایی کار دیگه ای نکردن ولی استاتر عزیز تو واسه ات یه ذره مهم نباشه فقط خودت و شوهرت و خانواده خودت مهم باشن واسه ات

خدایا ممنونتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سخت... منم می رم کار می کنم.هر چند ازم نمی خوان.ولی نمی گن هم کار نکن. ولی من اصلا خوشم نمی یاد ...

پس ویار ندارین که بدنتون میکشه کار کنید به جای ناراحتی از ننه شوهر برید واسه سلامتیتون و نداشتن ویار خدارو شکر کنید که پدر ادمو درمیاره

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
پس ویار ندارین که بدنتون میکشه کار کنید به جای ناراحتی از ننه شوهر برید واسه سلامتیتون و نداشتن ویار ...

وای نگو از ویار...به خدا سری آخر چنان سر شام از بوی غذای مادرشوهر بالا آوردم که رنگم مثل گچ شده بود.

سردرد...تهوع...فشار ...همه چی دارم.اونم با یه بچه ی ۲.۵ ساله.

ولی وقتی می رم خونه شون به روی خودم نمی یارم.

وای نگو از ویار...به خدا سری آخر چنان سر شام از بوی غذای مادرشوهر بالا آوردم که رنگم مثل گچ شده بود. ...

وااای تازه ویارم داری باید بهت جایزه ی شیر زنیو بدن که داری همچین ننه شوهریو تحمل میکنی.‌.یعنی نباید مراعات زن حاملرو کنه؟واقعا صبری داری..

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
وااای تازه ویارم داری باید بهت جایزه ی شیر زنیو بدن که داری همچین ننه شوهریو تحمل میکنی.‌.یعنی نباید ...

خب با خودم می گم هفته ای یه شام می ریم خونه شون..‌بخواد با ویار و تهوع و فلان من بگذره نه به پسرم خوش می گذره نه به شوهرم...

یا هم که به قول معروف نازکش داری ناز کن ،نداری پاتو دراز کن.

تازه مادرشوهر من دلخوره که چرا من کار بیرون نمی کنم و دخترش کارمنده.

البته منم کار می کردم .بعد بارداری پسر اولم دیگه کار نمی کنم.

وا  به فامیلاشون چه ؟ شاید دروغ میگه ؟ توهم یبار بگو شوهرم میگه میخوام توخونه باشی بیشتر به ...

می گه پس چرا اون موقع می گفت زن کارمند برام پیدا کن.چرا خواهر ما کار کنه داماد بخوره.شوهرم قسم می خوره که این حرف من نیست.

حالا خدا رو هزار مرتبه شکر که خودش منو برای پسرش پیدا کرد.منم تو همه جلسات آشنایی به شوهرم می گفتم من کارم موقته.اصلا به من به چشم زن کارمند نگاه نکن.اگه کارمند می خوای دنبال مورد دیگه باش.که شوهرمم منو خواسته بود.

می گه پس چرا اون موقع می گفت زن کارمند برام پیدا کن.چرا خواهر ما کار کنه داماد بخوره.شوهرم قسم می خو ...

افرین خوبه که ایناروگفتی 

بازم خوبه شوهرت هواتو داره 🙂

خدایا ممنونتم