2777
2789
خیلی...پشیمون شدم از درددل    

عزیزم،بچه ها نمیگن که کار اونا درسته.میگن حالا اونا اخلاقشون اینجوریه،و کاری از دست تو بر نمیاد،بهترین راه اینه که اصلا ازشون انتظار نداشته باشی.انگار که وجود ندارن.این جوری به نفع خودته و باعث میشه جوش نزنی.نی نی که گناهی نکرده

خدایا شکرت
خدا رو شکر همسرت طرف خودته

من هیچ وقت بدگویی نکردم از خانواده ش...خودش به مرور می بینه واقعیت ها رو...وقتی ام می گه من سکوت می کنم و آتیشش رو شعله ور نمی کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیز باور کن خود همسرم با این که عاشق خانواده شه و پسر خوبی برای پدر و مادرشه ولی همیشه می ...

دقیقا منم با خانواده همسرم همینطوریم.از اینور من محبت میکنم،از اونطرف جوابش بی محلی و قیافه گرفتن و بی احترامی.

مخصوصا خواهر شوهرم که هی من از کاراش دندون رو جیگر میذارم و خودمو اروم میکنم.

به هر حال منم مدلم اینطوریه،حتی وقتی بی احترامی میکنن،بازم در همون لحظه بهشون محبت میکنم.

به قول معروف میگن،باران که شدی مپرس که این خانه ی کیست،

من با خودم میگم این شخصیت منه،بذار اونا هرجور میخوان باشن.

Something good is going to happen

منم تصمیم گرفتم خودم بهشون اطلاعاتی از بارداری و سونو و زایمان ندم.به همسرمم می گم که اصلا چیزی نگه.

اگه برای خودشون مهم بود و چیزی ازم پرسیدن می گم.اگه نپرسیدن نمی گم هیچی.

این فکر آرومم می کنه

چه ضرب المثل قشنگی

خلاصه عزیزم خودت رو ناراحت نکن،به این فکر کن که شما چه قلب مهربونی داری که دوست داری حتی با ادمایی که اذیت میکنن خوب باشی،

انشاءالله نی نی خوشگلت هم به سلامتی میاد و زندگیت رو شیرین تر میکنه

Something good is going to happen
دقیقا منم با خانواده همسرم همینطوریم.از اینور من محبت میکنم،از اونطرف جوابش بی محلی و قیافه گرفتن و ...

عزیزم مطمئن باش استارتر هم تو حالت عادی از کنار این بی تفاوتی ها رد میشده و براش مهم نبوده ولی الان بارداره.دل نازک شده.منم اینجوری شدم.درکش میکنم

خدایا شکرت

بهتر منت بذار سر شوهرت خانواده من انقدر هوامو دارن خانواده تو چه بی تفاوتن

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

نگو که درد من از تو بدتره من بچه ی اولم هست.خودشم نوه ی اول پسری شون میشه بچه ام اصلا به قول تو به روم که نمیارم خونشون رفتنی هیچ انتظار داره مادرشوهرم برم براش کارهم بکنم رفتنی اونجاهم باید غذا و ظرف و کلا همه چی بامنه تک عروسم برادرشوهرهام بزرگتر از شوهرم هستن ازدواج نکردن

نگو که درد من از تو بدتره من بچه ی اولم هست.خودشم نوه ی اول پسری شون میشه بچه ام اصلا به قول تو به ر ...

چقد بی وجدانن که از زن حامله کار میکشن!!!نگران نباش خدا سر دخترشون میاره

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
نگو که درد من از تو بدتره من بچه ی اولم هست.خودشم نوه ی اول پسری شون میشه بچه ام اصلا به قول تو به ر ...

چه سخت...

منم می رم کار می کنم.هر چند ازم نمی خوان.ولی نمی گن هم کار نکن.

ولی من اصلا خوشم نمی یاد به بهانه بارداری از کار در برم.همیشه ظرف می شورم.می برم می یارم جمع می کنم.

از حسودیشونه خواااااااهر. بذار بتتتترکن از حسودی. من کلا از خونواده همسرم هیییییچ توقعی دیگه ندارم خونشونم نمیرم اینطوری راحت ترم حداقل نمیبینمشون دیگه. وقتی میبینمشون حالم خیلی بد میشه. مامانش که تا حرف بچه میشه رنگو روش یه جوری میشه و زود حرفو عوض میکنه دنیا تو سرش خراب میشه اگه من باردار بشم یه روزی. خدا شر دشمنامونو کم کنه انشالا .والا

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍