2777
2789
عنوان

کمککککمک حالم بده

129 بازدید | 11 پست

یجوریم امروز داغونم دوستدارم گریه کنم پا شدم خونرو تمیز کردم اما فایده نداره دوستدارم بهونه بگیرم ب یچی گیر بدم خدا بخیر کنه باردارم شی هفته ام احساس تنهایی می‌کنم یجوریم تو خودم یهو لجم میگیره اصلا خدا ب دادم برسه کار دست خودم ندم راه کاری دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چجوری کنترل کنم دوستدارم برم با همسرم دعوا کنم 😭ی بغضی انگار دارم چیکار کنم جدی‌تر بشم بد میشه

باید سرگرمی واسه خودت درست کنی و انقد سرگرم باشی ک حواست پرت شه

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

فقط همین امروز؟ ببین توی بارداری کلا تغییرات هورمونی زیادی اتفاق میفته که روی خلق و خو تاثیر میذاره. حالا اگر موردی و کوتاه مدت باشه اشکالی نداره. تحمل کن، رد میشه. ولی اگر دیدی حست طولانی مدت ادامه پیدا کرد حتما به دکترت بگو، چون شاید تبدیل به افسردگی بارداری بشه. بعدش هم که زایمانه و تغییرات هورمونی همچنان ادامه داره و ممکنه مودت پایین بمونه که برات سخت میشه.

فقط همین امروز؟ ببین توی بارداری کلا تغییرات هورمونی زیادی اتفاق میفته که روی خلق و خو تاثیر میذاره. ...

واقعا مرسی اره امروز بدتر شده مثلا سه ماهه اولم اینجوری میشدم از دستم در میرفت کارام الان نمیخام پشیمونی ب بار بیارم 🩷🩷🩷

بشین با خودت رو راست فکر کن ببین چی حالت رو خوب میکنه. مثلا من طی بارداری وقتایی که سرکار میرفتم خیلی حالم بهتر بود تا آخر هفته ها که خونه بودم. کاریو که دوست داری بکن. ببین چی باعث گریه ت میشه؟ به چی فکر میکنی که گریه ت میگیره؟ از همون دوری کن. صدای درونت چی بهت میگه که اشکت درمیاد؟ جلوی اون رو باید بگیری.