دوستان من انتخاب رشته دارم بین دو رشته روان و حسابداری موندم خودم مشاوره و روانشناسی علاقه دارم میخوام بعدش ازمون استخدامی بدم ولی میگن بازار کار حسابداری خیلی بهتره اگه میشه کمکم کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فرمول ها سربه فلک کشیدن دیگه آدم گریش میگیره تا فارغ التحصیلی. بازار کارم که مسئولیت سنگینی رو دوشتونه یک اشتباه ممکنه ضرر سنگینی بهمراه داشته باشه . یجا رو اشتباه کنی نقطه سرخط باید از اول شروع کنی . باید مدام ازدیگران دستور بگیرید. تنش و چالش تومحیط های کار مخصوصا شرکت های خصوصی خیلی زیاده و همه اینا بکنار نهایتا یه حقوق اداره کاری دارین ک اونم خیلیا نمیدن بیمه هم ک خبری نیست کلا. مگه اینکه خودتون شرکت خدمات حسابداری بزنید و حسابداری مالیاتی شرکتها رو بگیرید انجام بدین هم پولش خوبه هم کارمال خودتونه دستور نمیگیرین. بنظرم یا برید پرستاری چون باوجود همه اینچیزا حقوق مزایاش عالیه. یااینکه برید روانشناسی ک من خودم عاشقشم و خیلی کتاب های روانشناسی و تراپی هارو دنبال میکنم خوشم میاد. اگه برمیگشتم عقب میرفتم روانشناسی پولشم خوبه الان دیگه مثل قدیمنیست بگن هرکی رفت مشاوره دیوونست . باهرکی یکم صمیمی میشی میبینی واسه خودش مشاور داره