2777
2789
عنوان

جون هر کسی که دوست دارین یه راهنمایی هم به من کنید اگه میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 54 پست
ببین عزیزم با واقعیت رو ب رو شو کارشناس روانشناسی مثه ریگ ریخته کم پیش میاد یکی اتقد پیشرفت کنه بتون ...

درسته الان به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم 

نه میخوام دانشگاه دولتی روانشناسی یا حسابداری بخونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم حسابداری خوندم و صبح ها توی یک شرکت حسابداری کار میکنم. بهت توصیه میکنم نیای حسابداری. فرسود ...

الان راضی نیستین از کار تون من خیلی دودل شدم معلمی و مشاور مدرسه رو دوس دارم ولی میترسم کار گیر نیارم

دختر خالم حسابداری خوند متاسفانه نتونست کار پیدا کنه الان ارشدشو رفته روانشناسی خونده با دوستش تو یه ...

درسته از بس همه گفتن حسابداری خیلی بازار کار داره فکر افتادم برم دنبالش

من کنکوری ۱۰ سال پیش هستم عزیزم بله.کلا فقط به علاقت فکر کن.وقتی به بازار کار و پول و... فکر کنی نها ...

درسته بله خودم هم زیاد درگیر پول نیستم ولی میخوام برم سرکار

روانشناسی باید خیلی بخونی تا یکاره ای بشیاما حسابداری نهمنم بین حقوق و مدیریت مالی موندم😭مدیریت مال ...

مدیریت مالی همون حسابداریه 

بازارکار حقوق هم اشباع شده متاسفانه 

دولتی شهر های نزدیک خودمون اراک همدان قم

میشه دلیل تون هم بگید خیلی خیلی ممنون میشم

فرمول ها سربه فلک کشیدن  دیگه آدم گریش میگیره تا فارغ التحصیلی. بازار کارم که  مسئولیت سنگینی رو دوشتونه  یک اشتباه ممکنه ضرر سنگینی بهمراه داشته باشه . یجا رو اشتباه کنی نقطه سرخط  باید از اول شروع کنی . باید مدام ازدیگران دستور بگیرید. تنش و چالش تومحیط های کار مخصوصا شرکت های خصوصی خیلی زیاده و همه اینا بکنار نهایتا یه حقوق اداره کاری دارین ک اونم خیلیا نمیدن  بیمه هم ک خبری نیست کلا. مگه اینکه خودتون شرکت خدمات حسابداری بزنید و حسابداری مالیاتی شرکتها رو بگیرید انجام بدین هم پولش خوبه  هم کارمال خودتونه دستور نمیگیرین. بنظرم یا برید پرستاری چون باوجود همه اینچیزا حقوق مزایاش عالیه. یااینکه برید روانشناسی ک من خودم عاشقشم و خیلی کتاب های روانشناسی و تراپی هارو دنبال میکنم خوشم میاد.  اگه برمیگشتم عقب میرفتم روانشناسی  پولشم خوبه  الان دیگه مثل قدیم‌نیست بگن هرکی رفت مشاوره دیوونست‌ . باهرکی یکم صمیمی میشی میبینی واسه خودش مشاور داره

فرمول ها سربه فلک کشیدن دیگه آدم گریش میگیره تا فارغ التحصیلی. بازار کارم که مسئولیت سنگینی رو دوش ...

بله درسته خودم میخوام کاری برم که فشار کاری زیاد نباشه محیطشم مناسب خانم باشه

درسته الان به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم نه میخوام دانشگاه دولتی روانشناسی یا حسابداری بخونم

درسته علاقه مهمه ولی داشتن شغل برای من اولویته اگه خیلی علاقه مندی کتاب هاشو بگیر بخون 

من خودم باشم حسابداری انتخابش میکنم بازم ب روحیه و اولویت های خودت نگاه کن

درسته علاقه مهمه ولی داشتن شغل برای من اولویته اگه خیلی علاقه مندی کتاب هاشو بگیر بخون من خودم باشم ...

درسته خیلی ممنون حالا من میخوام استخدام اموزش و پرورش بشم و معلمی رو علاقه دارم که فرهنگیان نشد الانم میخوام برم یه رشته که بتونم ازمون استخدامی بدم‌