دوستان من انتخاب رشته دارم بین دو رشته روان و حسابداری موندم خودم مشاوره و روانشناسی علاقه دارم میخوام بعدش ازمون استخدامی بدم ولی میگن بازار کار حسابداری خیلی بهتره اگه میشه کمکم کنید
من خودم حسابداری خوندم و صبح ها توی یک شرکت حسابداری کار میکنم. بهت توصیه میکنم نیای حسابداری. فرسوده میشی. تلاش و مسئولیت زیاد و حقوق کم. من عصر هام کافینت دارم اونو بیشتر دوس دارم ولی حسابداری معتادی داره. کار نکنی احساس بیهودگی میکنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر خالم حسابداری خوند متاسفانه نتونست کار پیدا کنه الان ارشدشو رفته روانشناسی خونده با دوستش تو یه کلینیک کار میکنن دوستش از همون دوران دانشجویی به واسطه ی استادش به عنوان مشاور کار میکرد
دلم کمی خدا میخواهد کمی سکوت کمی بهت کمی آغوش آسمانی کمی دور شدن از این جنس آدم ها
الان سرکار هستین شما ؟ منم رتبه ام هم به دولتی حسابداری میخوره و هم به دولتی روانشناسی
من کنکوری ۱۰ سال پیش هستم عزیزم بله.کلا فقط به علاقت فکر کن.وقتی به بازار کار و پول و... فکر کنی نهایت یه خانم شاغل بی انگیزه میشی .برای رشته روانشناسی مددکاری علوم اجتماعی همیشه شغل هست
علاقه خودت مهم تره توش قوی تری.در ضمن حسابداری شاید بازار کار داشته باشه اما بنظرم هم اعصاب میخواد ه ...
حالا من خودم دقیقا میخوام یه محیط ارامش بخش داشته باشم واقعا ادم با حوصله ای نیستم😂 سر مسئله حق الناس هم شدیدا حساسم طوری که اگه ۱۰ هزار تومن جابه جا بشه نمیتونم شب بخوابم با این اوصاف به نظر شما نرم سمت حسابداری ؟