2777
2789
عنوان

جون هر کسی که دوست دارین یه راهنمایی هم به من کنید اگه میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 54 پست

من خودم حسابداری خوندم و صبح ها توی یک شرکت حسابداری کار میکنم. بهت توصیه میکنم نیای حسابداری. فرسوده میشی. تلاش و مسئولیت زیاد و حقوق کم. من عصر هام کافینت دارم اونو بیشتر دوس دارم ولی حسابداری معتادی داره. کار نکنی احساس بیهودگی میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟ شما خودتون حسابداری خوندین یا اطرافتون حسابداری خوندن ؟

دختر خالم حسابداری خوند متاسفانه نتونست کار پیدا کنه الان ارشدشو رفته روانشناسی خونده با دوستش تو یه کلینیک کار میکنن دوستش از همون دوران دانشجویی به واسطه ی استادش به عنوان مشاور کار میکرد 

دلم کمی خدا میخواهد کمی سکوت کمی بهت کمی آغوش آسمانی کمی دور شدن از این جنس آدم ها
بازار کار حسابداری خوبه ولی اگه جَنَم داشته باشی 5_6 سال پادویی و کار سخت داره اگه زرنگ باشی که کمتر ...

اخه علاقه ای به حسابداری ندارم کار توی مدرسه و محیط مدرسه رو دوست دارم ولی همه میگن حسابداری بازار کارش خیلی خوبه و از اول سرکاری 

من بین مدیریت های دانشگاه تهران و روانشتاسی علامه دومی رو انتخاب کردم الان هم موفق تر شدم.مطمعنم اگر ...

الان سرکار هستین شما ؟ منم رتبه ام هم به دولتی حسابداری میخوره و هم به دولتی روانشناسی

الان سرکار هستین شما ؟ منم رتبه ام هم به دولتی حسابداری میخوره و هم به دولتی روانشناسی

من کنکوری ۱۰ سال پیش هستم عزیزم بله.کلا فقط به علاقت فکر کن.وقتی به بازار کار و پول و... فکر کنی نهایت یه خانم شاغل بی انگیزه میشی .برای رشته روانشناسی مددکاری علوم اجتماعی همیشه شغل هست

روانشناسی باید خیلی بخونی تا یکاره ای بشی

اما حسابداری نه

منم بین حقوق و مدیریت مالی موندم😭

مدیریت مالی مث حسابداریه میگن بازارش و قبولیش بهتره

چ شهری میخای بری ازاد یا دولتی

علاقه خودت مهم تره توش قوی تری.در ضمن حسابداری شاید بازار کار داشته باشه اما بنظرم هم اعصاب میخواد ه ...

حالا من خودم دقیقا میخوام یه محیط ارامش بخش داشته باشم واقعا ادم با حوصله ای نیستم😂 سر مسئله حق الناس هم شدیدا حساسم طوری که اگه ۱۰ هزار تومن جابه جا بشه نمیتونم شب بخوابم با این اوصاف به نظر شما نرم سمت حسابداری ؟

به ندای قلبت توجه کن..تو رولنشناس موفقی میشی چون دوست داری این رشته رو شاید هم بتونی حسابدار موفقی ب ...

بله از همین میترسم چون معلمی رو دوس دارم میترسم همیشه حسرت این شغل رو بخورم

حالا من خودم دقیقا میخوام یه محیط ارامش بخش داشته باشم واقعا ادم با حوصله ای نیستم😂 سر مسئله حق الن ...

من که نمیرم به خاطر همین دو دلیل .

شماهم انشاءالله تصمیم درستو بگیری اونی که به صلاحت باشه