2777
2789

دوستان من انتخاب رشته دارم بین دو رشته روان و حسابداری موندم خودم مشاوره و روانشناسی علاقه دارم میخوام بعدش ازمون استخدامی بدم ولی میگن بازار کار حسابداری خیلی بهتره اگه میشه کمکم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازار کار حسابداری خوبه ولی اگه جَنَم داشته باشی 

5_6 سال پادویی و کار سخت داره اگه زرنگ باشی که کمتر 

ولی اولش از حقوق خبری نیست یا خیلی کمه چون حسابداری اصلا مدرک مهم نیس فقط تخصص و تجربه 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

برو روانشناسی ،حسابداری کلاس بیرون بری مدرک بگیری می تونی انجام بدی 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
علاقه اصلی خودت رو در نظر بگیر من میگم روانشناسی چون خودم علاقه دارم و البته باید کارگاه های زیادی ش ...

علاقه خودم روانشناسیه میگم فوقش نشد ازمون استخدامی اموزش و پرورش رو میدم به معلمی هم علاقه دارم ولی بهم میگن برو حسابداری بازار کارش بیشتره اخه به ریاضی هم علاقه ندارم 

علاقه خودت مهم تره توش قوی تری.

در ضمن حسابداری شاید بازار کار داشته باشه اما بنظرم هم اعصاب میخواد هم اینکه باید خیلی مراقب حق الناس باشی چون توش خیلی این مسایل پیش میاد.

من الان شرایطشو دارم حسابداریو تا تهشو برم و کامل تو دو سه ماه فول بشم با اینکه رشتم چیز دیگست.  اما به این دو دلیل نمیخوام. 

ببین عزیزم با واقعیت رو ب رو شو کارشناس روانشناسی مثه ریگ ریخته کم پیش میاد یکی اتقد پیشرفت کنه بتونه کلینیک و اینا بزنه هرچند نشدنی نیس میشه با تلاش زیااااد 

و اینکه دانشگاه خیلی موثره مثلا ببخشید کسی ک مدرک روانشناسی شو از پیام نور گرفته برای من جالب نیس 

اما حسابداری یه اصوله همه جا یکیه و کار براش تا دلت بخواد هست حتی اگه تلاش خاصی هم نکنی میتونی براحتی شاغل بشی