2777
2789
عنوان

جون هر کسی که دوست دارین یه راهنمایی هم به من کنید اگه میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 54 پست
الان راضی نیستین از کار تون من خیلی دودل شدم معلمی و مشاور مدرسه رو دوس دارم ولی میترسم کار گیر نیار ...

همون حسابداری هم کار براش نریخته فکر نکن تا فارق التحصیل شدی سرکاری چون بیش از حد اشباع شده دانشگاه هم هیچی بهت یاد نمیده. در نهایت باید تو دوره های حسابداری شرکت کنی که بتونی وارد بازار کار بشی. من باشم میرم دنبال علاقم نه بازار کار. 

همون حسابداری هم کار براش نریخته فکر نکن تا فارق التحصیل شدی سرکاری چون بیش از حد اشباع شده دانشگاه ...

بله از همین میترسم که اشباع بشه و بیکار بمونم 

از راه این دوره ها میشه رفت سرکار ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر شما پشیمون نمیشم اگه فردا روزی بیکار موندم

اینکه توی چیزی که بهش علاقه داری بیکار بمونی خیلی بهتر از اینه که رشته ای بخونی که علاقه نداری و توش بیکار بمونی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

اخه علاقه ای به حسابداری ندارم کار توی مدرسه و محیط مدرسه رو دوست دارم ولی همه میگن حسابداری بازار ک ...

درست میگن ولی اگه علاقه نداری اصلا نرو 

مسئله های طولانی با جواب های طولانی داره که فقط با صبر و حوصله و علاقه میشه حل کرد 

بعضی وقتا یه تمرین سه چهار صفحه جواب و سند زدن داره 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

درست میگن ولی اگه علاقه نداری اصلا نرو مسئله های طولانی با جواب های طولانی داره که فقط با صبر و حوصل ...

بله من خودم به شخصه زیاد پشت میز نشستن و حساب کتاب رو دوست ندارم مسئله های اقتصاد که سود و زیان و اینا بود همیشه مشکل داشتم و علاقه نداشتم