2777
2789
یه کتاب رو چندین دور میزدی؟ تکراری نمیشد برات؟ هر درس رو چندمنبع داشتی

ببین دیگه حفظ بودم میکرو فیزیکو ۳دور زده بودم

من میدیدم کسی ک سطحش پایینه یدفعه از آیکیو شروع میکنه:/

من مثلا برا زیست اول خیلی سبز عادی ک زده بودم  و کلیپای زیست موقاریو همه رو دیدم و کتاب درسی رو میجویدم بعد پینوکیو خیلی سبز بعد میکرو ماهای اخرم موج ازمون و البته قلمچیم بالا ۸۰ ۹۰ میزدم 

شیمی خیلی سبز میکرو و موج ازمون همینطور تیتسا قلمچی

فیزیک موج ازمون تستای قلمچیا سالای گذشته میکرو رو چند دور زده بودم

و اینکه فک کنم ۳۰تا ازمون جامعم دادم ماه اخر روزی یکی

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
کنکوری چه سالی بودی؟ من یکی دوبار رفتم کتابخونه ولی انقدر این میز و صندلی ها اذیت کننده بود بعد من ...

۱۴۰۰

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با ۱۰هزار برن پیرا ۱۰ هزار ک رتبه زیر ۲۰۰۰ داده ظرفیت پزشکیم خیلی بالا رفته

تراز 10278 رتبه 2569  این منطقیه؟ این رتبه باید سه رقمی میشد  فکر کن اونی که تراز 8000 داشته چه رتبه داغونی گرفته درحالی که باید حدود 2000 به بالا میشد

از دبیرای انلاین استفاده میکردی؟

زیست موقاری فوق العاده بود

بیشتر بستگی ب خودت داره البته باید خوووب یاد گرفته باشی بعضیا بودن تو پانسیو کلن فقط داشتن فیلم میدیدن همش فیلم 😐😐خب نباید ادم وقتشو تلف کنه

ببین دیگه حفظ بودم میکرو فیزیکو ۳دور زده بودممن میدیدم کسی ک سطحش پایینه یدفعه از آیکیو شروع میکنه:/ ...

چطوری توی یک سال یه منبع رو سه بار زدی   و برای شیمی سه تا منبع کار کردی

چطوری توی یک سال یه منبع رو سه بار زدی و برای شیمی سه تا منبع کار کردی

دوتا منبع برا طول سالم بود یه منبع برا عید ببعد همون موج ازمون

راستی چیزم زدم ۱۰۰۰ تست زیست نشر دریافته چیه اون

عمومیم ک هیچی عید ببعد تازه شرو کردم البته اشتباه کردولی زبان ۸۶ زدم ادبیات ۴۸ عربی ۷۵ دینی ۷۰و خورده

اره اینم رتبش شده 2560 منطقه دو😭 خیلی نابود بود امسال میترسم سال بعد بدتر بشه اخه من میرم دوازدهم

پیامتو پاک میکنی عزیزم رتبمو دقیق گفتم توش

اره اینم رتبش شده 2560 منطقه دو😭 خیلی نابود بود امسال میترسم سال بعد بدتر بشه اخه من میرم دوازدهم

نگران نباش همیشه کسی درس بخونه نتیجشو میبینه انشاالله ولی تمام انرژیتو بذار حتما نذار ب سال دوم بکشه