2777
2789
تیزهوشان بودم ولی درس نمیخوندم جدی بخوام بگم از عید سال یازدهم ولی هیچ روزی نشد ک درس نخونم پیوسته خ ...

یه کتاب رو چندین دور میزدی؟ تکراری نمیشد برات؟ هر درس رو چندمنبع داشتی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تیزهوشان بودم ولی درس نمیخوندم جدی بخوام بگم از عید سال یازدهم ولی هیچ روزی نشد ک درس نخونم پیوسته خ ...

چطوری پیوستگیت رو حفظ کردی  روزایی که اصلا حال درس خوندن نداشتی چطوری خودتو مجبور میکردی بری پای درست

😥😢😭😭😭

کشیدم که میگم به خودم اومدم دیدم پنج بار کنکور دادم هیچی اگه یبار می‌خوندم الان به کجاها که نرسیده بودم تنبلای کلاسمون خواندن لیسانس گرفتن من شاگرد زرنگ هیچ پوخی نشدم باورت میشه تعجب میکنن هم کلاسیک دیپلم موندم معلمون باورش نمیشد میدونین همه اینا از گشادی میاد درس خواندن سخته اما گوشی بازی راحت ول بازی و غلافی راحت براهمین آدم زورش میاد درس بخونه بخون دستت تو جیب خودت باشه عزت و احترام داشته باشی خودت باید دلسوز خودت باشی من باشم گوشیو میدم به مامانم نگه داره بعد کنکور ازش میگیرم هعی

نمیفهمم سال ما نهایی من همه رو یکساعت شب امتحان خوندم سر جلسه رفتم ۴تاشونو ۲۰ شدم اختصاصیا رو چون برا کنکور خوب خونده بودم الان نهایی سخت شده؟

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
نمیفهمم سال ما نهایی من همه رو یکساعت شب امتحان خوندم سر جلسه رفتم ۴تاشونو ۲۰ شدم اختصاصیا رو چون بر ...

الان بنظرم نهایی هرچقدر هم سخت باشه بهتر از عمومیه تو کنکور   الان تنها مشکل همین مصوبه اعتبار ترازه وگرنه خیلیا با تراز 10 هزار مجبور نبودن برن پیرا

چطوری پیوستگیت رو حفظ کردی روزایی که اصلا حال درس خوندن نداشتی چطوری خودتو مجبور میکردی بری پای درس ...

پانسیون میرفتم تا۱۱ شب  البته ۱۰ صبح شروع میکردم چون پرخوابم ولی استراحتم بینش خیلیییی کم بود یعنی تو ۱۲ ساعت ۱۰ساعتو میخوندم مفید بعد پانسیون میدیدم  عین سگ میخونن بعضیا و چقدر منابع دارن و مشاور گرون دیگه از رو رقابت میخوندم راستی مشاورم نداشتم 

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
الان بنظرم نهایی هرچقدر هم سخت باشه بهتر از عمومیه تو کنکور الان تنها مشکل همین مصوبه اعتبار ترازه ...

چرا با ۱۰هزار برن پیرا ۱۰ هزار ک رتبه زیر ۲۰۰۰ داده ظرفیت پزشکیم خیلی بالا رفته

پانسیون میرفتم تا۱۱ شب البته ۱۰ صبح شروع میکردم چون پرخوابم ولی استراحتم بینش خیلیییی کم بود یعنی ت ...

کنکوری چه سالی بودی؟  من یکی دوبار رفتم کتابخونه ولی انقدر این میز و صندلی ها اذیت کننده بود بعد من اینطوریم که نمیتونم جلوی کسی درس بخونم باید تنها باشم  هعی خدا