2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چیزی که می خوام بگم خیلیا انجامش نمی دن. ولی واقعا اگر انجام بدی خیلییی سود می‌کنی.

همین یک سال کنکور فقط گوشیتو بده مامانت یا مشاورت نگه داره. فقط همییین یک سال. بعد از هر ازمون قلمچی یا گزینه دو یا هرچی که می‌دی هم ازشون بگیر یک کم باهاش کار کن ولی از فرداش دوباره پس بده. به خدا اگر یک سال اونقدررتوی فضای مجازی نباشی نه عقب مونده می‌شی نه از دنیا عقب می افتی. اتفاقا هر چی از اخبار دورتر بهتر... همین یک سال از جرئت رو داشته باش و این کارو بکن.. بعدا سال هاااا فرصت داری تو جامعه بچرخی اخبار رو ببینی کلی چت کنی ارتباطات بیشتر بسازی. فرصت داری خودتو تمرین بدی که درست و به اندازه استفاده کنی از موبایل. ولی همین یک سال جرئت داشته باش بگو از پس نفسم بر نمی‌یام و گوشی رو بذار کنار. باور کن یک تمرکز و ارامش خیالی می گیری که حد نداره. سال کنکور چیزی که زیاده خبره! اونم خبرای ناراخت کننده در هرررررر زمینه ای. خبر جنگ خبر گرونی خبر مصوبه جدید... ولی هیچ کدوم با درس نخوندن تو یا پیگیر اخبار بودن حل نمی‌شه. امیدوارم موفق باشی