2777
2789
عنوان

حالم خیلی خرابهههه

188 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من روزگارم خیلی خرابه خودم ندونم کاری کردم و گیر کردم هیچ راهی هم ندارم نمیتونم به هیچکس بگم بابام هم فوت شده نمی‌دونم باید چیکار کنم روانی شدم زندگیم با دوتا بچه از هم می‌پاشد نمی‌دونم چیکار کنم چطور از خدا بخوام من روسیاه رو ببخشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ی خدا نشناس پول قرض گرفتم حالا میگه باید نزول بدی ندارم بدم روز بروز داره پول بیشتر میکنه

ای خدا

چرا زودتر به شوهرت نمیگی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ای خداچرا زودتر به شوهرت نمیگی

آخرش که میفهمه

زودتر بفهمه بهتره

طولش بدی این هی بیشتر میشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

همه جوری نذر کردم نمی‌دونم چطور نذری کنم که جوابمو بده

چقد قرض داری واسه چه کاری قرض گرفتی 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

گفتم جواب دوستمون رو بخون بیزحمت

متوجه شدم، وضعیت سختیه 😕. یه نکته مهم: از نظر شرعی و قانونی، گرفتن یا دادن نزول (بهره ربوی) اشکال داره و معمولاً قانونی نیست که کسی بخواد روزبه‌روز مبلغ رو افزایش بده بدون توافق قبلی. چند راهکار عملی داری:

1. مستند داشته باش: همه پیام‌ها، چت‌ها و رسیدها رو نگه دار. این‌ها در صورت شکایت یا دعوا بهت کمک می‌کنه.

2. صحبت منطقی: سعی کن با آرامش بهش بگی که توان پرداخت نزول رو نداری و فقط اصل پول رو می‌تونی بدهی.

3. کمک قانونی: اگر تهدید می‌کنه یا زور میگه، می‌تونی با نیروی انتظامی یا دادگاه مشورت کنی. در ایران، گرفتن بهره زیاد و زورگیری برای بازپس‌گیری بدهی غیرقانونیه.

4. توافق جدید: اگر امکانش هست، سعی کن یه توافق جدید بدون بهره با قسط‌بندی مشخص انجام بدی تا روزبه‌روز بدهی‌ت زیاد نشه.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒