2777
2789
اهان واسه عمارلو رومیگی

اره مال خودمم نبود کلا میدیدم بچه ها کتاب خوبی دارن ازشون قرض میگرفتم ابنم یکم زدم خوب بود 

حتی موج ازمون ریاضیم راستی زدم

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضی هرکول اینا نمیزدی؟

چیزو میزدم تستای قلمچیا سالای قبل ریاضیای قلمچیو کلا ۱۰۰ میزدم

البته سال ما فک کنم میدونی ریاضیش فاجعه بود منم ۳۷ زدم اونقدر نزدم

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
دوستای خوبی داشتی..بین دخترا از این خبرا نیست😂

غلط کردن کتاب نمیدن بگو کتابتو قرض بده بابا😐من کلیییی قرض گرفتم 

اخه اسمت امیر گردن نگیره🤣

خب باشه چون فان بود گذاشتم بعد مگه پسر اینقدر درس میخونه یا میاد نی نی سایت😐😂

انقدر حسوووودن

ببین راز موفقیت اینه یکسال قطع رابطه کنی با هیچ دوستی راجب درس حرف نزنی توپانسیون همه همششش صحبت میکردن انگار اومده بودن تفریح ۲ساعت فقط غذا میخکوردن من حتی بعضی وقتا غذامم پای کتاب تست میخوردم

شاید باورت نشه همه روزه هامم گرفتم تازه ماه رمضونش