2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69420 بازدید | 757 پست
آفرین بهت خانووووم واقعا الان انقدر زندگی سخت شده انقدر مردهامون به فکر قسط و اجاره و چی و چی هستن ک ...

بابا این اسی بنده خدا اومد گفت تفریخات مشترک پیدا کنیم باام انجام بدیم یا هر کار مشترکی حتی شده آشپزی باهم

خلییییییی تو رابطه تاثیر مثبت داره!! نگفت ک فقط تفریح باشه! بعدشم چیکار کنن زن و شوهر؟! همش کار و قسط و رابطه جنسی فقط بشه تفریحشون و لذتشون؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من به شما چیزی گفتم که ریپلای میکنی؟! بعدشم من نصف نصف اینایی که گفته رو هم انجام نمیدم منظورم ...

چی مهم تر از بهبود رابطه با همسر؟!

چی مهم تر واقعا؟

کانون خانواده 

خوشی بچه ها تربیتشون سلامت روان والدین و هزار تا چیز دیگه همش برمیگرده به رابطه صحیح و گرم والدین 

واقعا چی مهم تر از این؟

تو اسلامم ک زیاد بهش اشاره شده🤔

این تاپیکا مال این سایت نیست اینجا باید بگی کتک خوردم شوهرم رابطه نمیخواد سرده یخ زده خیانت دیدم شوه ...

دقیقا من هرچی تاپیک میزنم نهایت ۳ یا ۴ نفر میان😂😂

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

اسی من و پارتنرم خیلیییی بخشا از این ایستوانجام میدیم و به نظرم عالیهههههاوغات فراغت باهم و سلیقه شب ...

دلاشون مردس و میخان دل بقیرم دل مرده کنن ناراحتن یکی خوشحاله و دیونه بازی در بیارع وخوش بکذرنه

گرم که شد تاپیکو بست؟چقدر بقیه حرص خوردن

😂😂😂😂

نمیدونم حوصلم نشد تاپیکشو بخونم

تو یه تاپیک دیگه تگش کرده بودن.گفت اول جفتمون تو گوشی بودیم بعد گوشیو گذاشتم کنار اونم اومد سمتم 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
آفرین بهت خانووووم واقعا الان انقدر زندگی سخت شده انقدر مردهامون به فکر قسط و اجاره و چی و چی هستن ک ...

قارا نیس کل لیستو ی شبه یا یه هفته ای انجام بدینا 

هر چندوقت ی بار واسه تنوع 

بابا این اسی بنده خدا اومد گفت تفریخات مشترک پیدا کنیم باام انجام بدیم یا هر کار مشترکی حتی شده آشپز ...

نه بابا من میگم مثلاً قبرستون نمیشه که.مثلا منو شوهرم همیشه دو تایی میوه می‌خریم و لواشک درست میکنیم.خیلی هم خوش میگذره.یا شرطی منچ بازی میکنیم.فقط گفتم بعضی گزینه‌هاش نشدنی یا یکم گرونه همین 

ای بابا عجب دغدغه هایی داریی و عجب تفکراتی خداییش!! ناراحت نشی تو رو خدا ولی واقعا ناراحت شدم از این ...

مگه باید حتما تاپیک خیانت و خواهرشوهر مادرشوهر باشه؟! بابا یکیم این مدلیه خب