2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69420 بازدید | 757 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف بیشتر اینا رو من اگه ب شوهرم بگم منو میبره روانپزشک😐😐😐😐😐😐

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
از تصورشونم چندشم شد. هرکار دوس دارید بکنید این چرت و پرتها چیه میاید تایپ میکنید فانتزی های ذهنتون ...

اینجا فقط جای این نیس که بیاد بگه شوهرم شبانه روز کتکم زده جاری ام تقلید کرد وسایل خونه من مادرشوهرم چشم غره رفت فقط جای ناله کردن نیس خاله خانباجی بازی سر اینکه شوهرش طرف تا مرگ کتکش زد ۹۰ صفحه رفت جلو ولی یکی که داره خوشی میگه ناراحتین

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
چی مهم تر از بهبود رابطه با همسر؟!چی مهم تر واقعا؟کانون خانواده خوشی بچه ها تربیتشون سلامت روان والد ...

بله شما ام درست میفرمایین 

منتها از نظر من شرط بندی و کمپ آتیش و مار و پله و ... نمی تونه الزاما باعث الفت بین زن و شوهر بشه

ب هرحال نظرات متفاوته و نظر هر کسی میتونه قابل تامل باشه 

در کل از نظر من ایجاد انس و الفت بین زن و شوهر خیلی فراتر از این حرفاست 

بنظرم اگه انس و الفت بین زن و شوهر باشه ناخودآگاه حتی کنار هم آب خوردن میشه عشق و حال و تفریح 

من بشخصه مخلص دین اسلام هستم و هرگز دستوراتش رو خدای نکرده رد نمیکنم حتی اگر خودمم نتونستم عمل کنم 

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
اینجا فقط جای این نیس که بیاد بگه شوهرم شبانه روز کتکم زده جاری ام تقلید کرد وسایل خونه من مادرشوهرم ...

خیلی جالبه نی نی سایت با اینک خیلی وقته میشناسمشون وای هربار میام پشمام بیشتر میریزه🤣🤣😂 یکی میگ دلت خوشه یکی میگ مگ فقط تفریحه یکی میگ دغدغت سطحیه یکی میگ فلان کارم مگ میشه کرد یکی میگ گوز یکی میگه زارت یکی میگ زورت😂🤣

اینجا فقط جای این نیس که بیاد بگه شوهرم شبانه روز کتکم زده جاری ام تقلید کرد وسایل خونه من مادرشوهرم ...

اولا من باشما صحبت کردم؟ 

ثانیا جای این چرت و پرتها هم نیست در واقع سایت مختص مشکلات و سوالات بارداری و بچه داریست.

ثالثا ایشون مجرد و فانتزی های ذهنشون با دوست پسرشون رو نوشتن