2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست
عزیزم چون وقتی یکی میاد یچیزی مینویسه همه حمله میکنین کلمه دوست پسر تغییر کرده به شوهر و نامزد😂♥️

شما با دوست پسرت اونقدر وقت داری ازین کارا می‌کنی نصف شب بیرون و فلانو تو خونه کاردستی و فلان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا لذت بردم از ایده هات ممنونم از پیشنهادت فقط قبرستون کار خراب کرد حالا شاید برای بقیه هیجان داشته باشه ممنون از وقتی که گذاشتی

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

و خانومایی که جبهه گرفتین حالا نگفت اسی که هرشب یقه شوهرامون بگیریم ببریم یکی از این کارارو بکنیم ماهی یک بار یا تعطیلات دیگه شوهراتون ماهی یک بارم وقت نمیزارن برای گردش تفریح سرگرمی

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
فرد ایده پرداز : 👥️(متاهل)ماهایی که با دقت ایده هارو میخونیم : 👤(مجرد)

فرد ایده پرداز خودشم مجرده اینا فانتزیاش بود بعد که دستش رو شده میگه دوست پسرمه آخه مگه آدم اینهمه وقت داره با دوست پسر باشع