2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تا یه هفته پیش ازدواج نکرده بودی حالا چطور یهوو شوهر دار شدی و نسخه تفریحاتتونو برا بقیه می‌نویس ...

عزیزم چون وقتی یکی میاد یچیزی مینویسه همه حمله میکنین کلمه دوست پسر تغییر کرده به شوهر و نامزد😂♥️

تا مردم خیال کنن آسکولی چیزی هستیم 😂 اینا همش فانتزیاش بود تایپک قبلیش مالیه هفته پیشت هنوز ازدواج ...

پس بگو مجرده🤣

گفتم اگه شوهرش میشینه کاردستی درست میکنه باهاش

برم خودم بکشم🤣

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

نصف شب قبرستون مغزت ترک خورده

خدا نکشتت ، جِر خوردم اِنقدر خندیدم 🤣🤣🤣🤣

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

برای ما که صدق نمی کنه بچه های بزرگ  همش باید خونه باشیم غذا بپزیم  ناهار وشام میخوان  لباس تمیز میخوان  دیگه  خونه باید باشی پشت در نمونن چون کلید فرا مو ش میکنن همیشه  دیگه  اوووو و خیلیه 

اصلا خود ایده ی ایده هات رو دوست دارم

چه اشکالی داره واقعا

بعضیاش از نظر من منطقی یا جالب نبود، ولی بعضیاش مثل پازل دو نفره عالیه

پیاده روی و ماساژ هم عالیه برای همه لذت بخشه

من خودم ادمی هستم که از ماساژ خیلی خوشم میاد ولی حتی یه خانم به پشتم دست میزنه بدم میاد، فقط ماساژ همسرمو دوست دارم، چه خوبه یاد بگیریم همو اصولی ماساژ بدیم خیلی کیف میده

عزیزم چون وقتی یکی میاد یچیزی مینویسه همه حمله میکنین کلمه دوست پسر تغییر کرده به شوهر و نامزد😂♥️

کار رو خراب کردی 

من گفتم هیچ شوهری رو مغزش رو خر گاز نگرفته بیاد قبرستون😂😂😂

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤