2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با دوست پسرت اونقدر وقت داری ازین کارا می‌کنی نصف شب بیرون و فلانو تو خونه کاردستی و فلان

والا نامزد منم از ساعت ۷:۳۰بصورت یسره تا ۱۱شب سرکاره ولی خب روزای تعطیل مثل جمعه و روزای عید و شهادتا تایممون بیکاره

بزار بری زیر یه سقف تفریح ت میشه شستن جارو زدن گرد گیری ظرف آشپزی اتو کردن لباسا  مهمونی دادن مدیریت مخارج و پرداخت قسط ها اون بدبختم صب میره شب میاد حتی نمیرسه خریدای خونه رو بکنه چه برسه به پیست اسکی و موزه و سینما و پارک 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

شما با دوست پسرت اونقدر وقت داری ازین کارا می‌کنی نصف شب بیرون و فلانو تو خونه کاردستی و فلان

بهتره بجای جبهه گرفتن شل کنی و لذت ببری چقدر انرژی منفی میفرستی دختر

دقت کردم سعی میکنی منو تخریب کنی هم پیش خودم هم رو بقیه ریپ میزنی منو تخریب کنی بیخیال عزیزم