خانم ها من خودم اصلا لهجه ندارم و پسرم از اول پیش خودم و خانواده م بوده و تا ۳،۴سالگی کاملا بدون لهجه حرف میزد اما یه مدت هست کاملاااا لهجه ی ترکی شوهرم و خانواده شو گرفته با اینکه حتی خانواده ی شوهرمو شاید دوماهی چند روز میبینه.بیشتر از دو کلمه ترکی بلد نیست ولی به شدت لهجه دار حرف میزنه،هررررر جااا میرم بهم میگم چه طور خودت بدون لهجه حرف میزنی اما بچه ت آنقدر لهجه داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حدودا ۹سال.به خدا خسته شدم از بس همههه گفتن این چرا انقدر لهجه داره وقتی خودتون کاملا فارسی حرف میزنید اما به جز باباش که لهجه داره.یعنی همسایه،دکتر،مغازه دار،معلم هاش و...
فکر می کردم درست میشه اما الان ۴ساله که روز به روز لهجه ش بیشتر و بیشتر میشه
ما تبریزیم خب الان اکثریت هم با بچه ها فارسی میحرفن بخاطر یادگیری درسشون هم تورکی . معمولاً همشونم لهجه دارن ولی ب مرور ک بچه بزرگ میشه خودب خود اون لهجه از بین میره. مثلا پسرت ک واسه خودش اقایی شد ۲۵سالش شد میبینی یجوری فارسی میحرفه ک هیچ اثری از لهجه نیس ، ب حرف اطرافیان هم اصلا اهمیت نده چون اینجوری خودت و بچه اذیت میشین همیشه هم از پسرت طرفداری کن هرکی گف لهجه داره بگو دارع ک داره قربونش برم خدا بچه ب این سالمی زرنگی داده بهم بزرگ میشه لهجش هم درس میشه. اینجوری بزن تو دهنشون
عزیزم کلمه ی اصالت در صورتی که بچه م مثلا ترکی متوجه بشه یا حرف بزنه درسته،نه زمانی که از اصالت فقط ...
آها ببین من خیلی بچه های دیگه رو هم دیدم ک خانواده اصلا هیچ کدومشون با لحجه حرف نمیزدن بعد بچه با لحجه حرف میزنه ولی دلیلش رو نمیدونم
و اینکه اینطور ک گفتم فکر کردم ک نمیخوای کلا بچت ترکی حرف بزنه ک گفتی متوجه شدم ترکی بلد نیست فقط لحجه داره
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....