2777
2789
عنوان

لهجه ی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 85 پست
گناه داره بخدا ی لحظه بشین با خودت فکر کن ببین داری بچه خودتو جیگر گوشه خودتو بخاطر اینکه گوش بقیه ک ...

تا چند روز قبل منم اهمیت نمیدادم حتی وقتی با خنده بهم میگفتن اینان چرااا انقدررر لهجه‌ها دارهههه؟مگه میشههه؟اما چند روز هست که اطرافیان میگن به جای اینکه بهتر بشه بدتر شده،منم بدجور به هم ریختم

تا چند روز قبل منم اهمیت نمیدادم حتی وقتی با خنده بهم میگفتن اینان چرااا انقدررر لهجه‌ها دارهههه؟مگه ...

درکت میکنم اطرافیان ی جوری داغ ب دل ادم میذارن ک نفهمی از کجا خوردی ، همیشه هم دنبال ی روزنه میگردن تا عین چی بزنن سرت ک ای وایییی این چرااا اینجوریهههه چراااا ب شما نرفتهههه وایییی ، یجوری از کاه کوه میسازن باعث دلخوری و دخالت تو زندگی میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چند روز قبل منم اهمیت نمیدادم حتی وقتی با خنده بهم میگفتن اینان چرااا انقدررر لهجه‌ها دارهههه؟مگه ...

اینم میگم میرم دیگه عزیزم پسرت نحوه اداکردن کلماتش دست خودش نیست به خانواده همسرت رفته کسی هم بگه چرالهجه داره بگو اشکال نداره بچه روهم بخاطر لهجش دعوا نکن به مرورباعث میشه اعتمادبنفسش بیادپایین فک میکنه حرف زدنش خوب نیست .موفق باشی گلم .

اینم بگم اسی جان پسرت این دوران شیرین کودکیشو واسه بار دوم قرار نیس تجربه کنه گناه داره تو سر خور بار نیارین ازش حمایت کن چون واقعا بچه دست خودش نیس ک چجوری تلفظ کنه اون ب خانواده شوهرت رفته 

من خودم ترکم شوهرم شمالی ، البته من مجردی فارسی صحبت میکردم با دوستان و خانواده بخاطر اینکه مامان من گیلان بدنیا اومد و با پدرم که ازدواج کرد با ماها فارسی صحبت میکردن به طبع لهجه ترکی ندارم ،دختر من که اصلا لهجه نداره نه ترکی نه شمالی ولی یادمه یه تایمی که مدرسه میرفت لهجه گرفته بود اتفاقا همه بهم میگفتن هر کی میگفت چرا لهجه شمالی گرفته میگفتم برای اینکه شمالی هستش باید چه لهجه ای میگرفت زبان پدریشه ،من دوس داشتم خوشم میومد اتفاقا  ولی بزرگتر شده باز فارسی غلیظ صحبت میکنه جوری که کسی باورش نمیشه مادرش ترکه و پدرش شمالی

اینم بگم اسی جان پسرت این دوران شیرین کودکیشو واسه بار دوم قرار نیس تجربه کنه گناه داره تو سر خور با ...

از امروز سعی میکنم از یه طرف به جای تایید و  همراهی با دیگران ،جلوی حرفاشونو بگیرم از طرفی برای اولین بار با پسرم صحبت کنم ببینم خودش از این قضیه ناراحت هست یانه،اگر ناراحت بود کمکش کنم برطرف بشه اما اگر براش مهم نبود،منم مثل سابق بی اهمیت جلوه میدم

از امروز سعی میکنم از یه طرف به جای تایید و همراهی با دیگران ،جلوی حرفاشونو بگیرم از طرفی برای اولی ...

افرییییین بهت👏🏼👏🏼👏🏼 الان شدی مادر درک کن. 

میدونی الان این لحظه حتی تو همین سایت چن نفر حسرت اون بچه رو میخورن حسرت سلامتی زرنگی حتی حسرت حرف زدن بچه. ازش حمایت کن هرکی هم حرفی زد بزن دهنش از بچه و خانوادت حمایت کن. میدونی اون بچه چن بار ک سرش داد بزنی کم کم گوشه گیر میشه ترجیح میده حرف نزنه یا کمتر حرف بزنه تا دعواش نکنین عوضش تشویقش کن بگو  اگه این کلمه رو اینجوری بگی واست مثلاً فلان چی ک دوس داری میخرم بذا ذوق کنه تمرین تکرار کنه یاد بگیره

افرییییین بهت👏🏼👏🏼👏🏼 الان شدی مادر درک کن. میدونی الان این لحظه حتی تو همین سایت چن نفر حسرت او ...

بله حرفاتون کاملا درسته،ممنون از شما و دوستان دیگه ای که بهم انرژی مثبت دادین

اتفاقا به شدت اجتماعی هست و کلی دوست و رابطه داریم که همهههه فارس هستن.از پیش تا کلاس دوم هم که مدرس ...

خب عزیزم مدرسه میره دیگه با بچه ها صحبت میکنه بالاخره اونا حرف میزنن . طبیعیه ربطی به دوبار دیدن خانواده پدری نداره  به نظر.

برادر زاده منم دختره به شدت لحجه داره الان مدرسه نمیره بهتره ولی اون زمان خیلی حتی بعضی کلمات و اداها