2777
2789
عنوان

لهجه ی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 85 پست
مثل دختر منه،فامیل شوهرم نمیبینه مادربزرگشم اصلا دوستش نداشت و پیشش نبود ولی کردی حرف میزنه

ببین دخترت بلاخره از کسی کردی یاد گرفته،پسر من کسی باهاش ترکی حرف نمیزنه و بلد نیست و جالب اینجاست که حتی علاقه هم به این زبان نداره اما هنوز ق و گ را اشتباه تلفظ میکنه و مینویسه

هیچ اشکالی نداره لهجه داشتن ایرادنیست قرارنیست شمالهجه نداری اونم نداشته باشه .ازطرفی سعی کنید اول ز ...

زبان مادریش فارسی هست.اینجا که به دنیا اومده و بزرگ شده همه فارس هستن عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دخترت بلاخره از کسی کردی یاد گرفته،پسر من کسی باهاش ترکی حرف نمیزنه و بلد نیست و جالب اینجاست ک ...

نه شوهرم فارسی منم که اهل تهرانم مادربزرگشم مرده فامیلای شوهرمم یا امریکان یا سوئیس 

احتمالا یه ژنی چیزی داره 

یا اختلال داره توی گفتارش 

چند سالشه الان؟یعنی همش تو خونست؟ کلاس یا بیرون نمیره؟

اتفاقا به شدت اجتماعی هست و کلی دوست و رابطه داریم که همهههه فارس هستن.از پیش تا کلاس دوم هم که مدرسه میرفته.منم منتظر بودم خودبه خود درست،بشه اما روز به روز بدتر شد..خواهرم میگه از وقتی تنهایی با باباش فرستادیش شهر پدری اینجوری شده

ما تبریزیم خب الان اکثریت هم با بچه ها فارسی میحرفن بخاطر یادگیری درسشون هم تورکی . معمولاً همشونم ل ...

آخه شما میگی تبریز،ما شهری زندگی می کنیم که همه فارسی حرف میزنن،ولی واقعا حتی شوهرمم دیگه کلافه شده و آنقدر به رومون زدن باهاش دعوا میکنه درست تلفظ کن،ببین مثلا یه دفعه تو ماشین با باباش میگه بابا قاز بدهههه.اوایل به نظرم جالب بود اما الان منم دیگه عصبی میشم

خودشمافارس هستی؟اگه شما فارس هستی پس شبیه پدرش که ترکه شده دیگه

بله،آخه منو خیلیییی بیشتر میبینه،من بزرگش کردم،چرا هنوز نباید فرق ق و گ رو بدونه ،حتی تمام اشتباهات املاش اینه که ق و گ را تشخیص نمیده

آخه شما میگی تبریز،ما شهری زندگی می کنیم که همه فارسی حرف میزنن،ولی واقعا حتی شوهرمم دیگه کلافه شده ...

سخت نگیر اون مدل حرف زدنش شبیه خانواده پدریش شده من دوتادوست دارم یکیش بدون اینکه تمرین کنه روان فارسی صحبت میکنه اون یکی هرروزبابقیه فارسی صحبت میکنه تا روانتربشه ولی بازلهجه ترکی داره .پسرشماهم مثل خانواده پدریشه .ازطرفی عزیزم لهجه دادن بخداایرادنیست اون ازطرف پدری ترکه اصالتش همینه  .یکی لهجه کوردی داره یکی اصفهانی یکی مشهدی.

آخه شما میگی تبریز،ما شهری زندگی می کنیم که همه فارسی حرف میزنن،ولی واقعا حتی شوهرمم دیگه کلافه شده ...

گناه داره بخدا ی لحظه بشین با خودت فکر کن ببین داری بچه خودتو جیگر گوشه خودتو بخاطر اینکه گوش بقیه کلمات رو خوب بشنوه اذیتش میکنی بخاطر اینکه بقیه بگن اره لهجه ندارع سر بچع داد نزنین بخدا اون بچه عقده ای میشه 

سخت نگیر اون مدل حرف زدنش شبیه خانواده پدریش شده من دوتادوست دارم یکیش بدون اینکه تمرین کنه روان فار ...

متوجه میشم چی میگی ولی ببین من خودم با اینکه معلمم تا به حال همچین چیزی بین شاگردهای خودمم ندیدم،بعد من مشکلی با اصالتش ندارم ولی میگم چه طور میشه مثلا یکی ۶ماهی یکبار ببینی اما لهجه شو داشته باشی

ببین عزیزم مردم ب همه چی خرده میگیرن خواهشاً پسرتون اذیت نکن تورو خدا بخاطر حرفایی الکی بهم نریز هرچی بهت گفت اگر عمدا گفت ک بهت بر بخوره در جواب بگو فدای لهجش برم عاشق حرف زدنش ام....عزیزم استعداد ش خوبه ک اینطور بدون پیش زمینه صحبت می‌کنه بسپاریدش ب زمان دلخوشی ها کم نیست