2777
2789
عنوان

تورو خدا یه لحظه بیاین

111 بازدید | 16 پست

سلام دوستان کسی بوده که در بزرگسالی مشکل صرع پیداکرده باشه و قرص رها‌ین یا دپاکین مصرف کنه ؟

و بعد چندین سال دکتر دارو دپاکین یا رهاکین رو قطع کرده باشه؟

بعد از قطع دوباره مشکل صرع به خاطر قطع کردن دارو پیش اومده یا نه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو رو نمیتونی قطع کنی باید تااخر عمر مصرف کنی .بله خیلیا هستن زندگی معمولیشون روهم دارن

خب کسایی ک این مشکل رو دارن و این دارو مصرف میکنن میتونن بچه دار شن؟ دارویی ک مصرف میکنن در دوران بارداری ب جنین مشکلی پیش نمیاره؟

و اینکه ممکنه کودک هم این مشکل و بیماری رو مبتلا شه؟

۲۲ سالمه چندین ساله این بیماری و دارم زندگیم عادیه مشکلی برای بچه دار شدنم ندارم فقط باید قرصارو مصر ...

الهی عزیزم😔🥲

خب شما نپرسیدین از دکتر اطلاعی ندارین که برای بارداری مشکل ایجاد میکنه یا نه؟

جنین به خاطر مصرف دارو مادر ب مشکل میخوره یا نه  ؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم

الهی عزیزم😔🥲خب شما نپرسیدین از دکتر اطلاعی ندارین که برای بارداری مشکل ایجاد میکنه یا نه؟جنین به خ ...

امسال ازدواج کردم رفتم پیش دکتر گفت مشکلی پیش نمیاد 

خواهش میکنم عزیزم

💕

امسال ازدواج کردم رفتم پیش دکتر گفت مشکلی پیش نمیاد خواهش میکنم عزیزم

انشالله که سبز بخت باشی گلم

شرمنده اگ خیلی وارد جزییات میشم اخه خیلی برام مهمه جواب این سوالا 

میشه بگید که موقع خاستگاری زمانی که بهتون خاستگار اومد بهشون گفتین ک این مشکل هس و دارو مصرف میکنید؟

کسایی ک این مشکل رو دارن موقع ازدواج حتما باید با طرف درمیون بزارن؟؟؟

خب کسایی ک این مشکل رو دارن و این دارو مصرف میکنن میتونن بچه دار شن؟ دارویی ک مصرف میکنن در دوران با ...

بله بچه دار میشن . باید توبارداری ب متخصص زنان بگن مشکلشونو 

جاری دوستم صرع داره دوتا زایمان طبیعی هم داشته .بهترین زندگی و امکانات و تفریحم داره . منافاتی نداره گلم مثل بیماری دیابت که دارو مصرف میکنن یا فشار خون اینم همون طوره .

دز دارو رو دکتر بسته به تشخصیسش کم و زیاد میکنه .

فقط بیمار مبتلا ب صرع و تشنج باید خواب و استراحت کافی داشته باشه و زیادم تحمل گرسنگی رو ندارن .و جو زندگی باید اروم باشه دور از استرس و اضطراب باشن .

ممکنه اصلا چندین سال حالشون بد نشه ولی دارو شونو باید مصرف کنن

بله بچه دار میشن . باید توبارداری ب متخصص زنان بگن مشکلشونو جاری دوستم صرع داره دوتا زایمان طبیعی هم ...

واقعا؟یعنی باوجود مشکل صرع و دارو تونستن باردار شن ؟

بچهاشون سالم هستن؟🥺

مرسی از راهنماییتون♡♡