2777
2789
عنوان

دارم باگریه مینویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 121 پست

عزیزم اگه مرد بدی باشه و نخواد طلاق بده الکی و بدون دلیل نمیتونی جداشی دخترخاله همسرم حتی با دلیل کتک خوردن و ثبت شده توسط پزشک قانونی دوساله دنبال طلاقه و گیره. پس اول منطقی سعی کن همه چیزو بسنجی. قهر میکردی ولی نمیومدی خونه بابات که خوشی بزنه زیر دلش و تنها بشه. جلو چشمش باش. سعی کن یواشکی کارتو پیش ببری که نره چیزی که به نامش هست رو به نام خانوادش کنه درخواست مهردادی بگه ندارم بدم. به نظرم اگه جانت تو خطر نیس برگرد خونش و درست نقشه بکش چیکار باید کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونم خداتو شکر کن خیلیا بدتر از تو ان ماهم راست و دروغ تو رو نمیدونیم. میشستی سرزندگیت تو بچه ام ...

همیشه امثال شماهازیاده تو این تاپیکا ک همش ب این واون دروغ میبندین نکن مرحم نیستی زخم نباش الان چی روباید دروغ بگم ک چی گیرم بیاد ب عقلت رجوع کن باتوپ پراومدی غافل ازاینکه ازسرناجاری اومدم اینجا خداموهمیشه شکرمیکنم ببخشیدازت اجازه نگرفتم وبدون اجازه ازخونه زندگیم پاشدم رفتم هیشکییی ازسر دلخوشی خونه امن خودشو ول نمیکنه امیدوارم سرت نیاد پس قضاوت نکن

یعنی چی؟؟؟؟؟!شما خودتم باید دوباره شوهر کنیبا دو تا دختر اصلا نمیتونی ازدواج مناسب داشته باشیبه هر ح ...

وای بچه ها شوهر چیه گفتنش براشماها خ راحته برامنی ک دارم اینجا زجرمیکشم وکلی اذیت شدم سخته متنفررررم ازتمام مردا 

بچه ها را بفرس پیش پدرشون 

اونا که آخرش خودشون میان پیش مامان

عمم جدا شد بچشو آورد مهریه که هیچ نفقه هم هیچ

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
باید برم داداگاه بگم چی دقیقا

مهرتو بزار اجرا درخواست توقيف اموال بده 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

عزیزم اگه مرد بدی باشه و نخواد طلاق بده الکی و بدون دلیل نمیتونی جداشی دخترخاله همسرم حتی با دلیل کت ...

بد نیس اما اگه بخاد بدباشه خدااهم نمیتونه ارومش کن واینکه غلام حلقه ب گوش خونوادس

مهریه رو بزاری اجرا خودشون میان پیشقدم میشن برای اشتی،خانواده شوهرت منظورمه،بعد شما که وضع مالیتون خوب نیست سریع قهر نکنید ،یه پولی پس انداز کن برا اینجور مواقع،

سلام گلم.. اول که انشااله برات معجزه بشه.. بعدم اینکه برو دادگاه قسمت مشاوره و بگو که شرایط مالی نداری بدای گرفتن وکیل.. بگو من نیاز به وکیل معاضدتی دارم.. راهنماییت نیکنن و معرفی میشی و رایگان وکالتت رو قبول میکنن

سلام گلم.. اول که انشااله برات معجزه بشه.. بعدم اینکه برو دادگاه قسمت مشاوره و بگو که شرایط مالی ندا ...

فکرشو نمیکردم ی روز بیام همچبن تاپیک بزنم همیشه صبوری کردم ک دشمن ساد نشم ک شدم