2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه بیاین

71 بازدید | 12 پست

با رتبه ۳۷۵۶ منطقه ۲ رشته تجربی چی میشه آورد؟💔🤕

امسال به شدت بد رتبه دادن. میگن با تراز من پارسال شاید زیر ۲۰۰۰ میشده رتبه م.

ترازم ۹۵۳۹ شد💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در مورد روش های مطالعه ریاضی و شیمی لطفا بگو

خب من واسه شیمی کلاس آنلاین داشتم و همیشه تمام سعی مو میکردم کلاس هارو آفلاین نبینم و حاضر باشم. وقتی استادم درس میداد بلافاصله همون روز جزوه رو به شدت میخوندم چون اگر بمونه واسه چند روز دیگه بیشتر مطالب معمولا یادمون نمی مونه و بعد از اینکه خودم تست میزدم حتما. ریاضی هم که اوایل متوسط بودم. بعدش چند منبع زدم حالا روش مطالعه ام این بود واسه نهایی تمرینات رو چندین بااار حل میکردم، بعضی وقتام سوال طرح میکردم واسه خودم. تست هم که میزدم، حتی اگه بلد بودم بازم یه بار دیگه یا چند بار حل میکردم تا تمام نکات هر تست ملکه ذهنم بشه، با تمرین زیاد. 

ببخشید زیاد شد.

در مورد روش های مطالعه ریاضی و شیمی لطفا بگو

یه چیز دیگه هم که مهمه اینه من سر جلسه کنکور تستی رو دیدم که قبلا مشابه ش رو تو تست هایی که حل میکردم دیدم فقط یکم متفاوت بود. چون اون تست رو یه بار بیشتر حل نکرده بودم، روش حل و تکنیک هاش یادم رفت و نتونستم حل ش کنم

خیلی ممنون عزیزم مرسی که وقت گذاشتی لطفا اسم کتابات و استاد شیمیتم بگو

خواهش میکنم🙂

استاد فرشاد هادیان فرد دبیر شیمی. دبیر های هر درس، کتاب معرفی میکردن و بعد تموم کردن هر کتاب، بهمون منبع های دیگه رو میگفتن. اولش با خیلی سبز شروع کردم، رفته رفته نردبام هم زدم.

زیست: پینوکیو خیلی سبز عاالیه، بهترینه. فیزیک: خیلی سبز خوبه، واسه نهایی ش فرمول ۲۰ فیزیک

ریاضی هم بستگی داره. از نظر من بازم خیلی سبز واسه شروع خوبه. البته من سال دهم ریاضی رو مهر و ماه گرفتم اوکی بود. ولی کلا بیشتر کتاب هام رو از دهم تا الان خیلی سبز گرفتم بعد رفتم منبع های دیگه مثل گاج که بستگی به سطح خودمون داره.