هفته سی و چهارم، الان چنددقیقه اس شدید تکون میخورد که دراز کشیدم تکون هاش کمتر شد و یهو شکمم سفت و منقبض شد نگران شدم چیکارکنم
یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم میشه دعا کنی باردارم ولی بتام کم رفته بالا دعا کن یکشنبه دوبرابر شده باشه،دعا کن نی نی مو سالم بغلش کنم توروخدا دعا کن خارج رحمی نباشه پوچ نباشه سالم بیاد بغلم توروخدا دعا کن
هرکس دید دعا کنه و بهم بگه خوشحال بشم
شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
نه بابا سکسکه رو میفهمم الانم انگار داره سکسکه میکنه ولی تکون که میگم خیلی شدید بود کلن شکمم از این ور به اون ور میشد تا حالا ندیده بودم اینجوری
یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏
عزیزم میشه دعا کنی باردارم ولی بتام کم رفته بالا دعا کن یکشنبه دوبرابر شده باشه،دعا کن نی نی مو سالم بغلش کنم توروخدا دعا کن خارج رحمی نباشه پوچ نباشه سالم بیاد بغلم توروخدا دعا کن
هرکس دید دعا کنه و بهم بگه خوشحال بشم
شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
به سلامتی گلم من علایم زایمان زودرس دارم رحمم باز شده😔 دعا کن تا هفته ۳۷ برسونم لاقل...انقد نگرانم این روزا...ترشح و انقباض زیاد دارم