2777
2789
عنوان

بچم خیلی شدید تکون میخوره عادیه

510 بازدید | 51 پست

هفته سی و چهارم، الان چنددقیقه اس شدید تکون میخورد که دراز کشیدم تکون هاش کمتر شد و یهو شکمم سفت و منقبض شد نگران شدم چیکارکنم

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه دعا کنی باردارم ولی بتام کم رفته بالا دعا کن یکشنبه دوبرابر شده باشه،دعا کن نی نی مو سالم بغلش کنم توروخدا دعا کن خارج رحمی نباشه پوچ نباشه سالم بیاد بغلم توروخدا دعا کن

هرکس دید دعا کنه و بهم بگه خوشحال بشم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
سکسکه نبود؟

نه بابا سکسکه رو میفهمم الانم انگار داره سکسکه میکنه ولی تکون که میگم خیلی شدید بود کلن شکمم از این ور به اون ور میشد تا حالا ندیده بودم اینجوری 

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

باهم هستیم ،تقریبا منم 7یا6هفته دیگه زایمانم

عزیزم میشه دعا کنی باردارم ولی بتام کم رفته بالا دعا کن یکشنبه دوبرابر شده باشه،دعا کن نی نی مو سالم بغلش کنم توروخدا دعا کن خارج رحمی نباشه پوچ نباشه سالم بیاد بغلم توروخدا دعا کن

هرکس دید دعا کنه و بهم بگه خوشحال بشم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
نه بابا سکسکه رو میفهمم الانم انگار داره سکسکه میکنه ولی تکون که میگم خیلی شدید بود کلن شکمم از این ...

آخرین سونو، جنین بریچ بود؟

احتمالا چرهیده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
باهم هستیم ،تقریبا منم 7یا6هفته دیگه زایمانم

به سلامتی گلم من علایم زایمان زودرس دارم رحمم باز شده😔 دعا کن تا هفته ۳۷ برسونم لاقل...انقد نگرانم این روزا...ترشح و انقباض زیاد دارم

ان شاءالله خیره،

دعا کن یکشنبه با خبر خوش بیام 🙏😭

عزیزم میشه دعا کنی باردارم ولی بتام کم رفته بالا دعا کن یکشنبه دوبرابر شده باشه،دعا کن نی نی مو سالم ...

همون ساعت، همون آزمایشگاه برو

توکل برخدابکن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
آخرین سونو، جنین بریچ بود؟احتمالا چرهیده

نه سرش پایین بود 

همون ساعت، همون آزمایشگاه بروتوکل برخدابکن

اره فردا میرم دعا کن