2777
2789
عنوان

ناراحتم بابت جهیزیه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 30 پست
حتی از خونه هم بدم اومده همهههه چیو نو کنم حتی خونه هم عوض کنم حالم بهتر میشه؟

اره بابا. 

خیلی تو روحیه تاثیر داره

اول از فرش و مبل شروع کن بعد اکسسوری و ایتا

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

حتی از خونه هم بدم اومده همهههه چیو نو کنم حتی خونه هم عوض کنم حالم بهتر میشه؟

حتما

اتفاقا الان وسیله خریدن خیلی بهتره چون میدونید چی نیازته چی برات راه دست تره 

تجربه داری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم دادن ولی چ دادنی‌ی سال نشده کشو های میز ارایشم داره در میاد از بس ک جتسش خرابه مبل هامو بزرگ ...

مگه جنسشون چیه ک اینقدر زود خراب شده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

مهم اینه که شما با کسی ازدواج کردین که دوستتون داره و براتون ارزش قائل شده حتی بدون جهیزیه 

اصلا اشکال نداره فکر کنید که تازه میخواهید زندگی رو شروع کنید افکار کهنه و مسموم هم بریز دور 

پدرت هم حتما دلیلی داشته وگرنه همه پدرها خوشبختی و آسایش دخترشون رو میخوان

خودت سر کار نمیری بخری،؟

غصه نخور. مدل خارجیایی دیگه. اونا هم جهیزیه نمیبرن که‌. وقتی ازدواج کردن خودشون کم کم وسایل ضروریشونو میخرن. این مسخره بازیا مال ما ایرانیاست. 

بخوای منطقی نگاه کنی پدرت کار اشتباهی نکرده. 

این رسم و رسومات مسخره باید کم کم جمع بشن. پسر میخواد زن بگیره بابای دختر باید وسایل زندگیشو فراهم کنه؟ اینو کجای دنیا انجام میدن؟ حالا پسر خونه داشته باشه یچیزی. ولی  یسری پسرا هم هستن خونه هم ندارن. اینش دیگه خیلی جالبه....

غصه نخور. با شوهرت کم کم وسیله بگیر... 

زن پسر خاله منم لُر یاسوجه‌. جهیزیه نداد. پسر عموم خودش با وام ازدواج خرید.

جهیزیه دادن خوشبختی نمیاره... جهیزیه ندادنم بدبختی نمیاره... 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

مهم اینه که شما با کسی ازدواج کردین که دوستتون داره و براتون ارزش قائل شده حتی بدون جهیزیه اصلا اشکا ...

نه من بچه بودم پدرم ترکمون کرد بعد چندین سال فقط گفت درحد امضا فقط میام اونم تو سند ازدواجم نوشت که نکنه یروزی براش هزینه داشته باشم البته زن بابامم نمی‌خواست بابام قرونی هزینه کنه 

ببین عزیزم  خیلی متاسف شدم برای همچین پدری ولی در عوض خدا همسر همراه و فهمیده ای قسمتت کرده که مهمترین چیزه الانم به جای اینکه حس منفی بدی به خودت قدر همسرت و زندگیتو بدون  سر کار برو پس انداز کن و روبه روز وسایل نو بخر لذتشو ببر.

نمیدونم والاه اصلا نظرم براشون مهم نبود😅

دیگه حالا گذشته پول دستت اومد عوضشون کن 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1