2777
2789
عنوان

یه تایمی من غمگینترین ادم تو این سایت بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 71 پست
ببین اون سه سال ک دوست بودیم میخواست خیلیممم میخواست بعد سه سال بدون هیییچ مشکلی بدون هیچ مقدمه و دع ...

بعضی وقتا نرسیدن خیلی بهتر از رسیدنه یه موقع ب خدت میای و از خدا بابت بعضینشدن ها تشکر میکنی

البته اینم بگم ما نمی‌تونیم شرایطت رو قضاوت کنیم فقط یه نظر بود در کل امیدوارم حالت هر روز بهتر از ر ...

سلامت باشی عزیزم بهترینارو برات میخوام🌺❤️

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط ارزو میکنم یه روزی از ته دلم انقدر احساس خوشبختی بکنم ک بتونم رنجی ک بهم داد رو فراموش کنم و ببخ ...

منم حلال نکردم و نمیکنم من یه دوست صمیمی داشتم تمام روزمون باهم بود ی روز بی دلیل سرد شد دیگه جواب نداد چه شبا با گریه میخوابیدم هیچ نمیبخشم کسایی رو که باعث ریختن اشکام میشن مطمنمم خدا تقاص قلب شکستمو میگیره

بعضی وقتا نرسیدن خیلی بهتر از رسیدنه یه موقع ب خدت میای و از خدا بابت بعضینشدن ها تشکر میکنی

دقیقا ادم اون لحظه دلیلشو نمیفهمه 

من واقعا خداروشکر میکنم ک همچین ادم مودی و بی مسئولیتی رفت از زندگیم 

دقیقا هیچوقت قرار نیست فراموش بشه

یه جوری بار اول دلت میشکنه که بعدشم اگه بازپیش بیادودلت بشنکنه یجورایی سنگ میشی دیگ برات اهمیت نداره ولی باراول خیلی سخته واقعازنده زنده مرگ روتجربه میکنی

کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد
منم حلال نکردم و نمیکنم من یه دوست صمیمی داشتم تمام روزمون باهم بود ی روز بی دلیل سرد شد دیگه جواب ن ...

بهرحال سرشون میاد یا بصورت رنج وارد زندگیشون میشه یا فرصت هایی ک قرار بوده براشون اتفاق بیفته دیگه اتفاق نمیفته

یه جوری بار اول دلت میشکنه که بعدشم اگه بازپیش بیادودلت بشنکنه یجورایی سنگ میشی دیگ برات اهمیت نداره ...

همون دیگه الان من اصلا نمیتونم اونجوری ک اون‌موقع عاشق شدم عاشق بشم چون همیشه یه ترس از دست دادن تو دلم دارم 

اما اشکال نداره چکنم دیگه

اه برو بابا حالا فک کردم چیشده 

دوستم شوهرش یک شبه بدون دلیل مرد درحالی که دیوانه وار عاشق هم بودن و بعد مرگش تمام دلخوشیش این بود که از اون مرد بارداره بعد بچه هم مرد بازم به یه ورش نبود الیته دوستم مذهبی بود و هیچ چی نمیتونست از پا درش بیاره جز قهر خدا تازه اون از آخوند هم متنفر نبود

گفتم حالا چی شده این رابطه های بی چارچوب بی قواره چیه واردش میشید اه اه 

حسبی الله ❤
اه برو بابا حالا فک کردم چیشده دوستم شوهرش یک شبه بدون دلیل مرد درحالی که دیوانه وار عاشق هم بودن و ...

شما ببخشید بزرگوار 

هرادمی یه ظرفیتی برای تحمل مصیبت داره 

اینکه ظرفیت دوست شما زیاد بوده دلیل بر ناچیز بودن غم من نیست

الان چطوری اردیبهشت ؟

ببین الانم واقعا مشکلات خودمو دارم مثل غصه ها نیست ک همه چی به خوشی و خوشی تموم بشه 

ولی خب اون ادم دیگه برام بی معنیه