2777
2789
عنوان

یه تایمی من غمگینترین ادم تو این سایت بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
برای چیزهای که میدونی ده سال دیگه هیچ ارزش نداره بیشتر از ده دقیقه غصه نخور مطمن باش چند سال دیگه او ...

الانم ارزش نداره 

به عنوان تجربه خواستم بگم واسه کساییکه حال پنج سال پیش منو دارن الان 

فقط دلم برای عمر از دست رفتم میسوزه

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

یه سوال عزیزم گفتی اون نمیخواسته ولی تو سه سال موندی باهاش پس چطور میگی همه چیزه خوب بود یه دفعه رفت ...

ببین اون سه سال ک دوست بودیم میخواست خیلیممم میخواست 

بعد سه سال بدون هیییچ مشکلی بدون هیچ مقدمه و دعوایی یهو گفت نمیخوام 

اره دیگه نمیفهمیدم حاضر بودم خودم ناقص بشم اما اون بیاد😂

خداروشکر فهمیدی

این روابط معنی و مفهومی نداره واقعا

من که درک نمی‌کنم

مگه اینکه هر دو طرف به درک و شعور و بلوغ فکری و احساسی رسیده باشند و به چشم سرگرمی و لذت لحظه‌ای بهش نگاه نکنن

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

خداروشکر فهمیدیاین روابط معنی و مفهومی نداره واقعامن که درک نمی‌کنممگه اینکه هر دو طرف به درک و شعور ...

باورت میشه ما خیلی ازدواجی بودیم فقط چون درسمون تموم نشده بود و سربازی نرفته بود طول کشید وگرنه خانواده هامونم میدونستن

ببین اون سه سال ک دوست بودیم میخواست خیلیممم میخواست بعد سه سال بدون هیییچ مشکلی بدون هیچ مقدمه و دع ...

یاد یه جمله ای افتادم کسی که توی هر رابطه ای یهو باهات سرد میشه قطعا از جای دیگه و از طرف کسی دیگه گرم شده ...

و اینکه کسی که یهویی میره از خیلی وقت قبل بهش فکر کرده هیچکس یهویی بی گدار به آب نمیزنه 

خیلی سخت بوده میبخشی اون ادمو؟

فقط ارزو میکنم یه روزی از ته دلم انقدر احساس خوشبختی بکنم ک بتونم رنجی ک بهم داد رو فراموش کنم و ببخشمش 

گرچه فک کنم کارماشو پس داده چون اومد گفت من خیلی اذیت شدم این مدت و بلا سرم اومده حلالم کن 

ولی من حلال نمیکنم

واقعااشکم رو دراوردی منم همچین روزای سختی روداشتم ولی زمان فقط حل کرد درسته هیچ موقع فراموش نمیشه فقط ادم باهاش کنارمیادوگرنه هیچ موقع فراموش نمیشه

کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد
یاد یه جمله ای افتادم کسی که توی هر رابطه ای یهو باهات سرد میشه قطعا از جای دیگه و از طرف کسی دیگه گ ...

اره دیگه قطعا فکر کرده ولی اصلا به روش نمیاورد 

ولی مطمعنم با کسی دیگه نبود 

واقعااشکم رو دراوردی منم همچین روزای سختی روداشتم ولی زمان فقط حل کرد درسته هیچ موقع فراموش نمیشه فق ...

دقیقا هیچوقت قرار نیست فراموش بشه

یاد یه جمله ای افتادم کسی که توی هر رابطه ای یهو باهات سرد میشه قطعا از جای دیگه و از طرف کسی دیگه گ ...

البته اینم بگم ما نمی‌تونیم شرایطت رو قضاوت کنیم فقط یه نظر بود در کل امیدوارم حالت هر روز بهتر از روز قبل باشه نور به راهت عزیزم 🌼💚